Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(91)
    • 5 Gwiazda(89)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2022

    Ten mały jest nieco większy niż 20x20 FC. Musisz go zasilić 5v i jest to bardzo łatwe do zrobienia. Możesz użyć 5vbec na dowolnym standardzie esc. Dla opto esc będzie wymagany oddzielny bec. Podłączyłem mamba 5v/9v bec, bo jest mały, i trzymałem go w ryzach, więc jest schludny. Lutowałem XT60 z nakrętką. Jedyne, co mogłem znaleźć, oprócz braku dokumentacji, to moc 5v! Można by pomyśleć, że mają to, żeby zasilać napięcie bezpośrednie. Jeszcze go nie użyłem, ale wkrótce to w coś włożę. Na zdjęciu zobaczysz, jak podłączyłem moje 5vbec i podłączyłem go do tablicy. Jeśli próbujesz zrozumieć sytuację Batt/ Esc, wygląda na to, że jest to oddzielone od reszty planszy. Prawie jak pdb, ale tylko z baterią i esc to wszystko. Dzięki BG za szybką dostawę!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2022

    https://youtu.be/H3oo3vHEDT8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    It is perfect! So tiny and enough options for a simple fpv plane or a sub 250g build. https://youtu.be/OC3Z7mtg-Ps << video! Cant add anynore pics dont know why...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2023

    To świetny produkt. Ta wersja jest dla „analogowego wideo". Kto nie chce problemów z INAV. Wszystkie ustawienia są wykonywane z menu OSD. W locie jest menu na ekranie ze wszystkimi niezbędnymi parametrami. Dobrze nadaje się do super lekkich modeli samolotów. Kupiłam już dwa z tych produktów. Istnieją modele cyfrowego wideo. Polecam do zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2023

    Produkt dobrej jakości bardzo mi się podobał. Wezmę sobie jeszcze jedną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2023

    Więcej na moim kanale Youtube: MrSalvoFly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2023

    Więcej na moim kanale Youtube: MrSalvoFly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2022

    Bardzo dobry produkt. Dobra stabilizacja. Łatwa konfiguracja poprzez osd. Potrzebujesz monitora fpv lub Google, aby go skonfigurować. Testowane z wejściem sbus i telemetrią MAV2. Everithing działa dobrze. Doskonała stabilizacja i RTH na samolocie 600 mm sub 250g.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Kilka zapasowych, kiedy były tanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Dostałem zamiennik jako drugi chip OSD czy coś. To świetna tablica z tego, co przeczytałem. Deska jest delikatna i musisz upewnić się, że nie masz i lutowania stawów. Więc na tym Fc odciąłem koniec szpilki, więc są prawie spłukane. Tym razem rozłożyłem Flux na szpilkach, a nie na planszy. Lutownica będzie płynąć! Następnie zamiast lutowania długich przewodów. Przylutowałem xt60 bezpośrednio do tablicy. Również lutowałem oddzielny zasilacz dla cam / vtx, ponieważ oba mają moc pracy powyżej 5v. Następnie lutuję xt60 do strony esc dla PnP fc. Należy pamiętać, że fc jest wrażliwy lutownica szybko i nie pozostawiaj końcówki zbyt długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$60.61
    • US$33.94
    • US$16.39
    • US$32.99
    • US$19.90
    • US$15.52
    • US$15.50
    • US$100.39
    • US$18.50
    • US$9.50
    • US$12.99
    • US$16.90
    • US$5.50
    • US$19.99
    • US$8.63
    • US$55.55
    • US$42.99
    • US$19.99