Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2603)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(2603)
    • 5 Star(2499)
    • 4 Star(78)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Kupiłem te serwo do robotyki, myślałem, że to servo z pełnym metalem. Ale wiedz, że nie jest. Servos mają tylko jeden metalowy sprzęt na górze. Inne wewnętrzne przekładnie są plastikowe. To sprawia, że jest bardziej prawdopodobne, aby złamać się jako metal jest twardszy i może uszkodzić plastikowe przekładnie w dłuższej perspektywie. Radzę kupić servo w pełni metalowy, albo w pełni plastikowy. Mówiąc o nich, otrzymałem je dość szybko. Były w dobrym stanie i wszystkie pracowały zgodnie z oczekiwaniami. Nie są to serwomechanizmy o wysokiej precyzji. Ale oni zajmą się prototypowaniem i projektami studenckimi. Należy również zauważyć, że nie są to serwomechaniczne wieże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Bardzo dobry system mikro serwomechanizmów dla naszych projektów, polecam go, zawsze muszę udowodnić, że wszystkie prace, w moim przypadku, wszystko dobrze, dzięki banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Dzięki, ale nie mogę się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    buy in bulk because I tend to burn out a lot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Schneller Versand nach Deutschland ! Gute Qualität für diesen Preis. Etwas schwerer als die anderen aus Nylon und sehr stabil ❤️👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Metalowe narzędzia działają dobrze. Kiedy mówią metalowe narzędzia, myślę, że nie jest mnogie, ponieważ ostatni bieg jest metalowy, reszta jest plastikowa. Może chcesz kupić plastik, jeśli o to chodzi. Większość serwerów zawodzi na mniejszych skrzyniach, nie tych dużych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2016

    my first order got messed up/ lost- BG resend it- THANK YOU Servos look and feel lioke huigh quality- tested all 6- 2 had a problem on the first run on my servotester- but after plugging and repluuging and running a couple of cycles they seem to work all- Finally i can build my fpv wing- will report on the power in the plane- but from what I can tell now- RECOMENDED!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Dobry kompromis, świetna cena. Mikroserwis MG90S RC Metalowe narzędzia Masa ciała: ok. 13,4 g. Wymiar: 22,8 x 12,2 x 28,5 mm Moment obrotowy: 1,8kg/cm (4,8v), 2,2kg/cm (6v) Prędkość robocza: 0,1sec / 60stopni (4.8v), 0,08sec / 60stopni (6v) Napięcie robocze: 4,8-6,0v Typ silnika: silnik bezrdzeniowy Długość przewodu złącza: 175 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    bom fornecedor sempre compro com ele, COMPREI 30 PEÇAS E ME FOI ENTREGUE 29 PEÇAS, CONFERI POR 3 VEZES, ACREDITO QUE DEVE TER ERRADO, MAIS DE 10 COMPRAS NÃO ME VEIO FALTANDO, dessa vez veio com uma peça a menos do que comprei. tirando isso da peça faltante (veio com um servo a menos) o restante tranquilo envio rápido, e bem embalado. favor preste mais atenção ao enviar se comprei 30 tenho que receber as 30 peças e não 29 peças ATENÇÃO AO SEPARAR OS PEDIDOS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Nice small servos, powerful for their size and robust metal gears. Used on a Phoenix 1600 build, in all flaps, alirons, rudder and elevator (as pictured).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.52
    • US$15.63
    • US$18.64
    • US$4.99
    • US$8.50
    • US$6.85
    • US$18.39
    • US$5.10
    • US$7.00
    • US$14.99
    • US$14.80
    • US$4.50
    • US$43.99
    • US$25.99
    • US$9.99
    • US$13.79
    • US$15.99
    • US$5.80