Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    muy buen producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Totto65
    SE
    11/03/2020

    Blokada dobra, teraz czekam na wyświetlacz i krótki jeden y axl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    >>> PERFECT <<

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    >>> PERFECT <<< >>> TOP <<<

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Używany z tokarką Wm250v i frezarką wm18 (warco uk). Pracować bardzo dobrze i łatwo ustawić. O ile wiem, dokładność i powtarzalność są określone. Jakość i wykończenie są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Produkt zgodny z opisem.Wykonany starannie i estetycznie.Wszystko jest dopracowane.Jak by tak dodano instrukcje po Polsku to mozna by dać 10 na 10 uwzgledniając cenę.Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Jeszcze nie użyłem tej skali, ale wydaje się być solidna i dobrze wykonana. Przetestowałem to 'z maszyny' i wygląda na to, że jest w porządku. Może więcej informacji, kiedy w końcu będę miał czas, by je wykorzystać. Dobry kompleksowy zestaw części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Zakupiony przedmiot przybył bardzo szybko. Materiał wydaje się być doskonałym wykonaniem. Przedmioty odpowiadają opisowi sprzedawcy. Świetne zakupy. Zalecany sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Otrzymałem przesyłkę w ciągu 10 dni przez Fedex. Dobrze zapakowane i sprawdzone na ławce. Zamontowano trzy osie na małym młynie z wielkim sukcesem. Był w stanie użyć wszystkich nawiasów i okładek. Musiałem dodać kąt aluminium i dodatkowy sprzęt. Bardzo polecam ten produkt i vender.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 859
    • Ft19 824
    • Ft39 662
    • Ft10 572
    • Ft19 824
    • Ft29 768
    • Ft51 549
    • Ft3 265
    • Ft22 511
    • Ft7 247
    • Ft21 807
    • Ft3 632
    • Ft9 911
    • Ft13 215
    • Ft2 287
    • Ft3 050
    • Ft16 520
    • Ft8 774