Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(142)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(142)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Świetny spadek w ulepszaniu. Daje to samochódowi siłę i prędkość. Sterowanie jest znacznie ulepszone za pomocą nowego serwo, a także wymiana prętów kierowniczych (z części zamiennych ....są one o innej długości). Zdecydowanie polecam ten pakiet! Więcej mocy, więcej prędkości, więcej kierowania, więcej dryfowania i więcej zabawy....no zdjęcia, jak wszystko było dokładnie tak, jak jest tutaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Otrzymał bezszczotkowy system aktualizacji dla mojego dziecka, czy 1601 po prostu czeka na ciężarówkę teraz i reszta akcesoriów zamówionych na 9/11 otrzymał 9/24 12 dni nie źle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Zestaw bezszczotkowy dla samochodów 1/16. Niezły silnik, ale należy pamiętać, że jest to kombinacja ESC/odbiornika, a nie samodzielny esc. Więc potrzebujesz nadajnika UDIRC, aby w pełni z niego korzystać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Doskonały pełny zestaw aktualizacji dla każdego samochodu 4x4 1/16 (od różnych marek, Udirc, itp.) rajdowe / drift! Wszystko starannie zapakowane i doskonale zabezpieczone do wysyłki. Szybka dostawa. W pełnej cenie jest trochę za drogie, poczekaj, kiedy jest w sprzedaży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Быстрая отправка, быстрая доставка курьером до квартиры. Отличная цена, отличный мотор. Продавца и товар рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Produkt jest dobrze zapakowany wraz z silnikiem + grzejnik, kierownica, zespół sterujący 2,4ghz, zaciski i śruby oraz instrukcje montażu w języku angielskim, szkoda za czas dostawy, ponad 2 miesiące i dodatkowe opłaty za cło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Szybka wysyłka, szybka dostawa kurierem do mieszkania. Wspaniała cena, świetny silnik. Polecam sprzedawcy i produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dotrzemy za 2 dni. Nie ma żadnych uszkodzeń w boksie. Bezpośredni zamiennik dla mojego UDI 1603, prosty plug and play.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Używanie go w zabawce K989 działa świetnie!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Wydaje się dobrą jakością tylko potrzebuje Esc, aby być z powrotem w magazynie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$43.99
    • US$27.71
    • US$15.09
    • US$4.99
    • US$12.69
    • US$15.00
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$20.99
    • US$13.99
    • US$122.42
    • US$315.30
    • US$23.09
    • US$9.59
    • US$181.99
    • US$299.99
    • US$105.99