Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(687)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(687)
    • 5 Star(664)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2022

    Pracuj dobrze z moją nową ev300D szybką wysyłką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • navjff
    FR
    11/01/2019

    Antennes de bonnes qualités qui ne sont pas trop longues et coudés ce qui permet de pouvoir les monter sur des EV200 sans avoir a tordre l'antenne. La reception est bonne je les ai essayé dans la maison et je n'ai pas eu de glitch même en passant derrier des mur en béton. Rapport qualité prix parfait. Je recommande ces antennes qui remplissent parfaitement leurs fonctions

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Bardzo jakościowo zrobione. Przesyłka trafiła do mnie na 18 dni. Dzięki pakietowi E-& Banggood! Jest zima, jest zimno, żeby odpalić drona.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Po bliskim spotkaniu z nisko wiszącą gałązką wyrwała mi antenę VTX, potrzebowałem wymiany. Pagoda Reacc idealnie pasuje do mojego vtx'a i dostarcza solidnego wideo z mocnym sygnałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2018

    Отличная антена для fpv. Ловит без помех в пределах 1 км. Беру уже вторую. рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Jakość cena super dobrze wysyłka zamówiłem dzień 13/2/2020 i przybyłem dzisiaj 3/3/2020 wszystko idealne Mam 4 nogi dla Czarodzieja x220 plus antena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2019

    I really like this antenna, they are small but power, an very well build. The range is very good too. And they are very cheap so I brought several as spear. Thank banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    Item was well packed and arrived undamaged. These quadcopter antennas are super nice. They're great quality and work very well. I use them on my Fatshark goggles. The price is very reasonable especially with free shipping. I highly recommend this antenna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2018

    Items were well packed and arrived undamaged. Got this antenna while it was on sale. Price was great and quality appears good. I recommend this antenna to anybody needing one. I bought mine for my goggles.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2019

    Угловая антенна, удобная антенна для использования с очками т.к. переходник на 90 градусов уже в комплекте. Ни чего плохого и хорошего сказать не могу, выглядит хорошо, цена низкая, на дальность не проверял.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$15.50
    • US$16.71
    • US$320.99
    • US$18.90
    • US$15.50
    • US$5.09
    • US$11.54
    • US$21.64
    • US$22.15
    • US$10.99
    • US$59.99
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$29.80
    • US$32.90
    • US$115.99
    • US$16.86