Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1107)
    • 5 Star(1070)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2022

    Jeszcze się nie przetestowałem. Pudełko nie jest w najlepszym stanie. Opóźniona logistyka dostawy. Mam nadzieję, że będzie dobrze działać. Zaletą jest to, że śrubokręt do regulacji jest dołączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Liczne recenzje dostępne. Nie miałem okazji zamontować w samolocie, nad którym pracuję. Mały i bardzo lekki. Pudełko było trochę zgniecione, ale jednostka jest w porządku. Jeszcze nie skonfigurowano i czekaliśmy na funkcjonalność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Mam tego trochę. Używałem frsky reciever s6r, ale nie działają dobrze na tx16s, więc teraz używam standardowego rx3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Amazing. Seems to be working very well. Very well packaged, wires and screwdriver are provided as well. It's really BANG for the buck!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo imponujące, szybka dostawa, zapakowane wydajnie do transportu... Przedmiot dokładnie tak, jak opisano...i dobrej jakości... Dołączono również 2 kawałki taśmy dwustronnej do instalacji, przemyślany pomysł, pokazuje dobrą obsługę klienta...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Przybył w bardzo dobrym stanie i jest już na miejscu i latał kilka razy. Bardzo szczęśliwy jest pomoc szczególnie w wietrzne dni. Ustabilizuje samolot. W trybie czuwania jest zawsze odchylenie o 2 stopnie, nie mam pojęcia, jak to zrobić dobrze. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego, kupiłbym go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Źle/nie w całości zapakowane w przesyłkę ochronną - zewnętrzne pudełko uszkodzone, jak pokazano na zdjęciu. Na szczęście urządzenie było nienaruszone i w pełni funkcjonalne. działa tak jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Dobry produkt dobra cena dla tej pozycji Lubię to ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Doskonały żyroskop, bardzo mały i bardzo lekki. Może być połączony z dowolnym odbiornikiem, 3 kanałami sterowanymi, aileronami, wysokością i płaszczyzną kierunkową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Jeszcze go nie zainstalowałem, ale jestem bardzo zadowolony z wysyłki. Jest o wiele mniejszy niż myślałem (co jest dobre) jest bardzo lekki. Zaktualizuje się po użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$17.99
    • US$72.99
    • US$27.71
    • US$6.99
    • US$5.50
    • US$28.50
    • US$56.58
    • US$28.74
    • US$6.99
    • US$18.99
    • US$19.80
    • US$14.37
    • US$14.50
    • US$11.54
    • US$7.59
    • US$43.99
    • US$41.39