Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1527)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1527)
    • 5 Star(1383)
    • 4 Star(98)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2020

    Dostarczenie bez problemów zgodnie z oczekiwaniami. Ale wygląda na to, że są od różnych twórców. Dwa z nich (które są identyczne, jaśniejsze zielone snogi) działają dobrze po małym nasmarowaniu, jeden (które są nieco mniejsze szerokości, ciemniejsze zielone snogi) trzyma się zawsze na tej samej pozycji. Próbowałem przesunąć sanie, które pokazują różnicę między. Ten dobry ma małą lukę na tropie złego. Te dwa dobre miały wtyczkę stop na obu końcach, a złe tylko kable. Wygląda na to, że jest to tańsza lub znana jako wadliwa. Mimo to, przy słabym lekkim, wygląda na to, że brakuje jednej lub dwóch stalowych kul. Nie jestem szczęśliwy, spróbuj znaleźć odpowiedniego sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2017

    Mir war klar, dass diese Linear Schienen mit den originalen von Hiwin nichts zu tun haben. Aber ich war gespannt, ob nach dem Zerlegen, Reinigen, Zusammensetzen und anschließenden Ölen etwas brauchbares herauskommt. Danach konnte ich eine signifikante Verbesserung in der Leichtgängigkeit feststellen. (Vorsicht ! Dabei bloß keine Murmel verlieren !) Für die Belange beim 3D-Drucker reicht es auf jeden Fall.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    i have problem with one rail. one rail is distorted. and its big problem use it on my 3d printer. look pistures

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Kupiłem 400mm na test. Był w plastikowej torbie, bez bąbelków, pianki, kartonu. Tylko plastikowa torba, która wystawała z większej torby (patrz zdjęcia). Ponadto, kupiłem go z brytyjskiego magazynu do UE, było reklamowane, że dostawa zajmie 3-5 dni, ale zaskoczenie, zajęło to prawie miesiąc (!!!). Teraz do szyny. Torba była zapieczętowana, ale szyna była pełna kurzu. Ze względu na słabe opakowanie, szyna jest lekko wygięta. Niestety nie mam narzędzi, by to zmierzyć, ale jeśli umieścisz go na płaskiej szklanej powierzchni, zobaczysz, że tworzy łuk, i trochę światła przechodzi pod nim. Kiedy pierwszy raz próbowałem go przesunąć, zacięło się kilka razy i czułem, że się drapie. Rozmontowałem go i wyprałem wszystko w IPA, poskładałem do kupy i użyłem oleju krzemowego do smarowania. Teraz jest o wiele gładszy i prawie się nie zacina, kiedy bloczek opada się swobodnie w pionie. Ale nadal jest trochę drapiący. Nie wiem, jak wygląda sam metal, dla porównania, można łatwo podrapać szynę śrubokrętem wiha pikokit lub wiertarką Bosch Hs. Ogólnie uważam, że jest w porządku za tą cenę. Kupię jeszcze kilka takich. Powodzenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Różne długości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    Ok produkt, ale opakowanie nie było wystarczająco dobre, szyny były w plastikowej torbie bez folii bąbelkowej lub tektury, aby chronić szyny i bloki. Wszystkie szyny były wygięte, a bloki zajęły się na plastikowym przystanku szynowym, który uszkodził czerwoną gumową pieczęć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Cześć, opakowanie Banggood jest szalenie dobre i paczka dotarła bez żadnych uszkodzeń. Szyny 400mm są proste, czyste i mocne jak na ten mały rozmiar. Z drugiej strony, bloki kulowe wyglądają trochę kruche, jeśli nie jesteś ostrożny, niektóre kulki mogą uciec z ich toru, ale ślizgają się gładko na szynie, wyczyszczę je prawidłowo, Widziałem ludzi na youtubie wyjaśniających proces czyszczenia i osiągających wspaniałe rezultaty nawet gdy powóz jest całkowicie zablokowany. Z jakiegoś powodu, wydaje się, że zawartość pakietu narusza jakiś europejski unijny przepis importowy artykuł 28/29, nie wiem czy jest to duży problem dla przyszłych zamówień, pakiet dotarł w czasie. Na pewno nabym więcej tych szyn dla przyszłych projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Kupiłem dwa. Pierwszego użyłem po demontażu i oczyszczeniu. Jak na razie wygląda na to, że działa dobrze. Drugi też rozmontowałem, żeby go wyczyścić, zanim go użyłem. Liniowy przewodnik szynowy ma ślady od łożysk (widać na zdjęciach). Nawilżam go i smaruję. Ruch nie jest tak gładki, a po przestawieniu bloku można „zapełnić" w niektórych miejscach rowki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2017

    Качество весьма хорошее, рельсы ровные, каретки нормальные. Из упаковки ход не настолько мягкий, как хотелось бы, но смывка заводской смазки и замена ее на нормальную изменят ситуацию. В сравнении с уже имеющимися у меня рельсами (покупал не в этом магазине), новые рельсы самую малость им уступают. Но, повторюсь, нормальная смазка им необходима.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Nie jestem ekspertem od szyn liniowych, ale po oczyszczeniu starego oleju izopropylem i odtłuszczaniu smarem ptfe, one działają bardzo gładko i cicho Użyłem dwóch równolegle do ulepszenia osi enderowej 3 y

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$85.99
    • US$57.74
    • US$64.17
    • US$61.65
    • US$79.06
    • US$49.99
    • US$6.89
    • US$12.64
    • US$19.49
    • US$13.09
    • US$8.07
    • US$9.19
    • US$6.74
    • US$5.76
    • US$12.54
    • US$5.59
    • US$8.89