Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(845)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(845)
    • 5 Star(782)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2021

    This is a cool little charger. I wish I had bought it many years ago. Sadly it was no around, since it is rather a new item. I must say the screen is small but very clear, so no issue. The only issue I have it the 3 way click switch. Many time when I try to select, it ends up, menu up or down. Now it comes with no cables, so you will need, XT-60 plugs, to attach to both power and charge battery sides. The item has Male XT-60 on both sides (Power In an Power Out). Lastly, you do get a screen protect sticker. (See Pics).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry rozmiar, łatwe w obsłudze menu i standardowe złącza X60 do zasilania i ładowania baterii. Był również z plastikowym ekranem ochronnym, dobra jakość za pieniądze. Paczka była bez żadnych zabezpieczeń poza plastikową torbą, szkoda, że nie przyszłam z torbą Bobble, by chronić ładowarki podczas wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Kupiłem 4 z nich, są doskonałe ładowarki i łatwe w obsłudze. Potrzebują zakupu zewnętrznego zasilania, który jednak może zasilać do 8 urządzeń jednocześnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Sprawdź zasilanie przed podjęciem decyzji, że ładowarka się spaliła! Aby zdemontować, musisz odłączyć folię ochronną. Jak widać enter ma 2 przyciski jednocześnie. Grzejnik jest podłączony przez termiczną podkładkę na 4 śruby. chipy: DT52060 DD02, PR1298 AK16, XL4301E1(dla zabawy?), LM358(mono), BFE0N, 074n04 (tranzystor 6 sztuk), bezpiecznik smd „Q" (w i na zewnątrz, obok przetoki).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Wszystko działa, przycisk jest uzależniający, jak we wszystkich recenzjach i powiedzieć. Firmware jest ostatnim, aktualizacja nie jest wymagana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dobra jakość konstrukcji i rozmiar kompakt. Jest z filmem ochronnym. Przyjechała z Hiszpanii i zabrała reklamowane, 2 dni! Uwaga, potrzebuje zasilania, którego nie ma w cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Dostarczany w warunkach około 3 tygodni, ładowarka działa dobrze i ma wiele funkcji x wszystkie baterie, naładować, rozładować, zrównoważyć komórki i można sprawdzić stan komórek, jest wyposażony w wentylator na plecach x wydalanie nadmiar ciepła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Ja miałam żółty, ale jest biały. Nie ma problemu otrzymanego w ciągu 16 dni i pakowanie jest niedopuszczalne, ponieważ nie ma gwałcenia bąbelków lub wielki raper niestety nic uszkodzonego 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ładna ładowarka na boisku, jest naprawdę kompaktowa. Folia zabezpieczająca wyświetlacz jest w cenie. Trzeba kupować kable i zasilacz oddzielnie, jak widać w opisie. Aby dopasować funkcję ładowarki terenowej, porty XT60 są montowane do zasilania i wyjścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Ładowanie za swoje pieniądze jest bardzo dobre, mieć wszystkie niezbędne funkcje, potrzebują bp (kto nie wiedział). Wysłany szybko, dotarł dwa tygodnie do MSK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.99
    • US$34.33
    • US$34.33
    • US$18.99
    • US$37.76
    • US$25.40
    • US$33.99
    • US$39.26
    • US$15.99
    • US$18.90
    • US$10.34
    • US$135.99
    • US$29.50
    • US$19.99
    • US$79.99
    • US$34.49
    • US$9.23
    • US$669.99