Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(557)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(557)
    • 5 Star(517)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Byłem pewien, że przesyłka zawiera dwa psy, więc możecie użyć ich razem, szczególnie w sytuacji 90 stopni. Na wszystkich zdjęciach, nawet na zdjęciach Klientów, widać dwa elementy. Ale moja dostawa zawiera tylko jednego psa. Jestem zaskoczony i trochę zdenerwowany. Sam produkt wydaje się być w porządku, ale mieści się bardzo ciasno w moich 20mm otworach. Nie zmieści się w 19 mm

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Stop-dogi ładnie pasują do mojej pracowni Kregowej 19-milimetrowej dziury. Czuć się ciężki i dobrej jakości i mieć dobry wygląd. Nie pracował z nimi na chwilę obecną, ale starał się, żeby zostali na miejscu z jakimś ochłapem przeciwko nim i w tej chwili wydają się pracować dla mnie. Jeśli wypróbowałem je z planowania i nadal mogę umieścić recenzję, a uaktualnię recenzję. A jeśli są naprawdę dobre rozważam kupić kilka więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Zawsze praktyczny dla stołu MFT. Miałem już dwie, ale czasami potrzebowałem trzeciej, żeby zablokować długi kawałek drewna. Poleciłem więc dwie osoby. (Uważaj, ten przedmiot jest sprzedawany pojedynczo, więc jeśli chcesz dwie, musisz umieścić dwie w koszyku). Kiedy otrzymałem drugą partię, położyłem je obok poprzednich i niespodzianka były trochę większe. Na zdjęciach kładę nowe na dole, a stare na górze, a potem na odwrót, stare i nowe obok siebie. To nic wielkiego, ale byłem zaskoczony i to na moją korzyść, więc wszystko jest w porządku. Psy dobrze wsuwają się w rowki i dobrze wpisują się w otwory 20 mm bez zabawy. Więc nadal zadowolony z tego zakupu. Jeśli podobał Ci się mój komentarz, kliknij przycisk, który pójdzie dobrze. Zachęca to do pozostawienia szczegółowych komentarzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Jakość korka jest, jak zawsze w przypadku Hongdui, SUPER! Korek ma wiele wspólnego z prowadzeniem, ale nie przeszkadza. Wymiary 7x30x270 są również bardzo dobrze wybrane. Szpilki 19mm pasują do moich otworów roboczych, a także do ławek planerowych. Zrobiłem je do pomiaru po wiertnictwie za pomocą freamera, dlatego są 19 mm z tolerancją +0,05 mm. Co mnie tylko trochę irytuje: nie przeczytałem poprawnie oferty i założyłem, że dostarczymy tylko jeden (1)! W tej cenie (ok. 17€) Nie zamówiłbym wtedy baru. Totzdem: świetny produkt! Btw: To było ze mną po zamówieniu w 8 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Doskonała, bardzo dobrze wykonana, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Otrzymałem ten konkretny przedmiot w ciągu 8 dni od zamówienia do otrzymania towaru z Chin. Przedmiot był dobrze zapakowany podczas transportu i nie miał problemów z uszkodzonym towarem przy dostawie. Produkty są dobrze wykonane i świetnie sprawdzają się jako niski przystanek do desowania lub szlifowania drewna itp. Stop plandeki są mierzone na poziomie poniżej 20mm, który dobrze wpisuje się w blat stołu MFT. Psy na podstawie są w stanie poruszać się wzdłuż czarnego paska, aby dopasować się do Twoich potrzeb podczas szlifowania. Z wszystkich rzeczy, które zamawiam z Banggood zawsze pytam siebie, czy polecam je znajomemu lub profesjonalnemu handlowcowi. W tym przypadku odpowiedź brzmi bardzo tak. Świetna budowa, świetna jakość i bardzo przydatny produkt w moim warsztacie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przerwać stosowanie jako kontrpsów Cienki, czarny aluminiowy pręt pod psim wybiegiem. W ten sposób będą one zatrzymaniem. dobre dwie śruby, aby zapobiec wypadaniu psów z kija. pasuje ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2022

    Bardzo dobry zakup Dobra jakość wykonania Bardzo dokładny zestaw.. Jest 100% kąta Bardzo polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Produkt jest dobrze zapakowany i 19 mm aluminiowe słupki idealnie pasują do otworów dla psa 3/4". Anodowane aluminiowe szyny wydają się być wysokiej jakości. Doskonały niskoprofilowy przystanek do planowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Idealnie pasuje do otworów 20mm MFT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$167.49
    • US$20.89
    • US$35.99
    • US$15.99
    • US$29.99
    • US$156.39
    • US$42.72
    • US$345.33
    • US$49.99
    • US$65.99
    • US$99.99
    • US$36.49
    • US$45.99
    • US$23.99
    • US$109.99
    • US$19.99
    • US$65.99
    • US$39.99