Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1376)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1376)
    • 5 Star(1339)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Właśnie to otrzymałem i jeszcze nie użyłem. Używałem już podobnych rzeczy i wiem, jak się je używa. Niniejsza recenzja znajduje się na opakowaniu wraz z dopasowaniem i wykończeniem tego produktu Hongdui. To mój pierwszy zakup Banggood, i bardzo zależało mi od Dennisa, z Hooked On Wood, do jego przeglądu produktu, przed zakupem... mimo że nie jest on elektroniczny ani zmotoryzowany. To tylko prosty maszynka do skręcenia kciuka, i oczekiwałem, że będzie działać równie dobrze lub lepiej niż moja własna wersja DIY, wykonana z twardego drewna. Chciałem tylko zobaczyć jakość produktów Hongdui i sprawdzić, jak działa Banggood. Jestem bardzo zadowolony z obu. Jeśli chodzi o sam produkt, opakowanie jest pierwszej klasy. Wyposażenie i wykończenie producenta kerfu jest doskonałe. Element nie ma żadnych oparów ani wad...gładka na wszystkich krawędziach, a skala jest łatwo przeglądana. Jest ładnie ciężki w dłoni, i wydaje się doskonałą jakością, i daje mi jeszcze większe poczucie, że ostatecznie zamawiam miter Hongdui. Na pewno kupiłbym jeszcze raz tego producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Przybyli szybko przed oczekiwaniem, pakowanie było dobre, nie uszkadzało zewnętrznego pudełka, a cynowe pudełko wewnątrz było chronione przez folię bąbelkową. Bardzo ładne małe blaszane pudełko wewnątrz, które było narzędziem chronionym przez piankę o wysokiej gęstości, doskonale uformowane w narzędziu. To czuje się i wykonuje jak profesjonalne narzędzie precyzyjne i w dobrej cenie, koniecznością w każdym warsztacie. Jedynym rozczarowującym elementem jest to, że nie ma instrukcji na temat jego użytkowania, jednak jest prawdopodobne, że jeśli zakupiłeś ten element, wiesz, jak go używać, ale jeśli nie sprawdzić, aby przegląd tego narzędzia i jego użycie. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Cały pakiet jest dobrze zaprojektowany i dobrze chroniony do transportu. Małe narzędzie jest dobrze wykończone z dużą dbałością o szczegóły. Twarze dobrze wypolerowane, wszystkie krawędzie ścięte i oczywiste, różne kolory anodowane dla każdej części. Najważniejsze jest to, że wszystkie twarze są idealnie kwadratowe. Sprawdziłam je z kwadratem inżynieryjnym i wszyscy zdali test śpiewająco. Wszystkie tarcze są bardzo łatwe w obsłudze i blokują się pozytywnie na miejscu. Części będą się łatwiej ślizgać z odrobiną rozpylacza PTFE. Śruba na górze jest ładnie zabezpieczona, gdy jest dokręcana gumową oringiem i siedzi na powierzchni. Moim zdaniem śruba nie zapewnia żadnej funkcjonalności użytkownika. Pozwala po prostu zainstalować śrubę montażową dla pokrętła. Jedna strona narzędzia ma łuski w mm, a druga w calach. Wyglądają na wydruki, więc mogą z czasem się zużyć. Ale normalnie pobiera się pomiary z krawężnika i materiału bezpośrednio. Więc imo nie ma potrzeby na łuski. Istnieje kilka dobrych poradników na youtube o tym, jak korzystać z narzędzia. Kod QR wskazuje na stronę, która nic nie produkuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Zadzwonił z Chin i przyleciał w osiem dni Nie używałem produktu, ale wydaje się być dobrej jakości i wkrótce go użyje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Świetny produkt, dobre wykonanie. Pudełko przyszło z kilkoma wgnieceniami, ale produkt w środku wygląda na nowy, prawie całkowicie za darmo. Termin przybycia wyznaczono na 26 listopada, dotarł na początku 19 listopada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Ten kurfmarker jest doskonałej jakości i jest dobrze zapakowany i prezentowany w ładnej puszce z wkładką piankową. Szybka dostawa, zamówiona w dniu 31 sierpnia i dotarła 3 września. pierwszy raz za pomocą Banggood, ale nie ostatni, naprawdę zadowolony z produktu i zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Doskonały produkt, bardzo dobra jakość prezentacji i bardzo dobry stosunek jakości do ceny, sprzedawca 100% zalecane. Przybywam o wiele mniej czasu, niż ustalono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    excellent stuff, as described in the Video of Hooked On Wood, the Box has a dent corresponding to the top left corner of the tool, except that Top Tool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Super szybka dostawa przez GLS. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana - wszystko w porządku. Zamówiłem ten produkt po obejrzeniu recenzji wideo. Szczególnie interesowało mnie perfekcyjne przetwarzanie tego produktu. Nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo polecam ten produkt. Jak widać na zdjęciach, jest w małej puszce z pianką. Co jest bardzo miłe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$52.49
    • US$5.74
    • US$28.28
    • US$20.39
    • US$20.78
    • US$44.64
    • US$5.76
    • US$9.23
    • US$55.99
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$23.09
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$115.99
    • US$16.99
    • US$29.99