Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Piękny i stabilny zegar DIY, który kiedykolwiek zrobiłem. Poświęciłem ok. 2 godziny, by uzupełnić ten zestaw. Popełnił kilka błędów, ale w końcu osiągnął sukces. Doskonale pracuje nad jedną próbą. Mały mikrokontroler miał jakieś wyzwanie dla początkujących. Ale przy użyciu broni do lutowania powietrza każdy może łatwo lutować. Dokument został dobrze i łatwo wyjaśniony. Podoba mi się ten zestaw. Zamówię ten sam zestaw tak szybko, jak to możliwe To było mnóstwo zabawy i nauki.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Ten zestaw jest niesamowity! Mam nieskompletowany zestaw. UWAGA: Będziesz potrzebował SMD przeróbki gorącego powietrza, jeśli planujesz złożyć to urządzenie samodzielnie. 48pin mikrokontroler jest bardzo mały. (o połowę mniejszego niż 10 centów. Również nie ma schematu, więc trzeba będzie dowiedzieć się, gdzie 1k 10k i tak w rezystorach. Ale jeśli jesteś gotowy na wyzwanie, ten dzieciak jest bardzo satysfakcjonujący, a po zakończeniu masz niesamowity zegar do obejrzenia. Moi przyjaciele chcą, żebym je teraz zbudował.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Wygląda absolutnie olśniewająco, a budowanie go jest w porządku, jeśli masz dużo czasu pod ręką i można dobrze lutować. Jednak niektóre drobne punkty sprawiają, że traci gwiazdę w przeglądzie. 1. Nie ma podanego diagramu obwodu, więc rozwiązywanie problemów, jeśli coś nie działa, zajmuje dużo czasu. 2. Bateria zapasowa może być wymieniona tylko po demontażu całego zegara, co również zajmuje dużo czasu i można było uniknąć przez dziurkę w niższych płytach, aby łatwo dostać się do akumulatora 3. Górna płyta nie jest kontrwytopem, ale śruby przeciwtopowe są dostarczane 4. Jasność auto nie działa w trybie wyrównywania / wyświetlania muzyki

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Bardzo trudny projekt do zbudowania. Ostrzegam! Potrzebujesz BARDZO dobrych umiejętności lutowania, aby nawet spróbować tej budowy. Najbardziej wymagającą częścią do lutowania jest procesor chip, kiedy przejdziesz przez resztę budowy uznałem za trudne, ale bardzo satysfakcjonujące. Jeśli nie masz umiejętności lub odpowiedniego sprzętu do lutowania tego typu projektu polecam, aby kupić zegar, który ma płytkę obwodową już ukończone. To mniej niż 10 dolarów więcej, ale przynajmniej możesz mieć gwarancję, że będziesz miał działający zegar po zakończeniu. Nie narzekaj, gdy nie masz odpowiedniego sprzętu ani umiejętności, by to zbudować, a potem obwiniać inne rzeczy. Ten zestaw był bardzo przyjemnym projektem dla pieniędzy. Jeśli spróbujecie zbudować go samemu i przekonacie się, że nie uda się go uruchomić, to bez obaw, nie było to bardzo drogie. To było zabawne i zawsze można kupić z prefabrykacją następnym razem. Ekstremalnie fajnie wygląda zegar, kiedy działa. Bardzo unikalne. Dzięki Banggood za duży wybór projektów i produktów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Ładny zegarek. Polecam wszystkim!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Chciałbym wymienić produkt na produkt, który został już lutowany, ponieważ nie mogę. Popełniłem błąd przy zamawianiu. Produkt jest nadal w dużej mierze zapakowany. Dzięki za pomoc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dotarłem idealnie i na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Produkt dotarł, ale bez instrukcji użycia, najwyraźniej robi małe spawanie, nie przewidziałem tego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    bardzo szybka wysyłka, ale instrukcje, jak złożyć to razem nie zostały zawarte

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Przybył szybko, jeszcze nim nie jechałem, ale wygląda na dobrą jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 406
    • Ft5 077
    • Ft7 863
    • Ft2 750
    • Ft2 271
    • Ft2 258
    • Ft3 438
    • Ft4 805
    • Ft1 341
    • Ft11 796