Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(181)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(181)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2021

    Przyszedł przyzwoicie zapakowany, ale również przyszedł tydzień wcześniej, co było bardzo miłe. Połączenie do wielu maszyn jest proste i zakres w cudowny.. Mimo wszystko jestem pod wrażeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Doskonałe radio, już wypróbowane na moim Baja, zasięg ponad 500m, nie wiem dokładnie jak daleko może się posunąć, ale myślę, że 1000m. Dzięki, Banggood! Bardzo zadowolony, nie jest do końca lekki, jest z dodatkowym kablem odbiorczym itp itd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    super, cette radio est vraiment génial. nombreux réglages possibles. Elle remplace vraiment bien la radio d'origine de ma voiture rc. j'en suis très content.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Dotarłem tam mniej niż się spodziewałem w 15 dni roboczych. Kompletny produkt. Bardzo dobra obsługa. Kalifornia / Kolumbia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Najlepszy nadajnik i odbiornik jaki kiedykolwiek miałem. Bateria działa przez kilka godzin, doskonały zasięg i przyczepność. Na pewno do następnego razu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Nadajnik i odbiornik działają idealnie. Jestem bardzo zadowolony klient z produktu, który otrzymałem dobrze zapakowane dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Nie miałem jeszcze okazji jej użyć, ale mój ojczym ma jeden i jest niedobry do użycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    To dobre uczucie, cena jest naprawdę dobra, odbiornik jest dość mały jak 9gramowy serwo, czekam tylko na moją bezszczotkową kombinację, żeby przetestować ten nadajnik z moimi zabawkami A979b.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wszystko idealnie!!! I działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dotarł zgodnie z oczekiwaniami!!? Dobra jakość, dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$18.39
    • US$47.34
    • US$33.48
    • US$53.12
    • US$39.99
    • US$48.50
    • US$12.69
    • US$50.99
    • US$18.47
    • US$22.72
    • US$149.99
    • US$155.99
    • US$199.00
    • US$105.99
    • US$66.49
    • US$40.41
    • US$359.00