Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Naprawdę ładne dżipy. Wszystko jest proporcjonalne, w tym zarówno kierownicy, jak i przepustnicy. Pojazd wyposażony jest w diody LED z przodu iz tyłu z sygnalizatorami skrętu roboczego. Naprawdę fajnie jest ich używać na prawdziwym szlaku. 4wd z zamkniętymi rozdzielnicami. Za taką cenę nie możesz się pomylić. Gorąco polecamy!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dobry pojazd, który jest dość szybki i off-roadowy. Jest w pełni sterowalny, a serwo kierownicy zamontowane na osi ma serwo. Chociaż używa się głównie tworzywa sztucznego, wszystko wygląda bardzo stabilnie i czysto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Otrzymałem dziś paczkę 4 dni po tym, jak wydałem zamówienie. Skrzynka była w pięknym stanie.Biały twardy top jeep, bateria, nadajnik radiowy, ładowarka i inne rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Zabawka oparta na popularnych wzorach hobbystycznych. Będzie dobrze dla dzieci do zabawy obok taty hobbystycznego pełzacza. Silnik jest bardzo słaby i rezonuje przez nadwozia Jeepa, co sprawia, że jest nieco głośny, choć jest to wystarczające, aby uzyskać łagodne stopnie. Servo kierownicy jest również bardzo słaby i nie może osiągnąć granic kierownicy, gdy stoi na płaskim terenie, chociaż nie ma problemów z kierowaniem podczas toczenia. Posiada zdolność czołgania, ale przede wszystkim do zabawy w samochodzie RC. Jakość budowy jest znacznie wyższa niż inne, w tym wszelkie RTR z WPL. Rozmiar jest idealny do zabawy wewnątrz i na świeżym powietrzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Otrzymałem ten przedmiot w idealnym stanie, zamówiłem go na 1. miał go otrzymać do 7., ale nie zadziałał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    looks good. is quite fast for a crawler. the controller is very smaller and more for kids hands. the battery connector is weird, im gonna to change to standard jst connectors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Musiałem długo czekać, ponieważ nie było dostępne w magazynie, ale przedmiot jest naprawdę bardzo dobrze w każdym szczególe. Przy tej cenie nie spodziewałem się znaleźć tak wysokiej jakości. Jestem w 100% usatysfakcjonowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    all the parts that move are plastic but upgradable. Car runs pretty nice, out of the box more like a toy with a lot of potential to turn it into hobby grade. Arrived really fast!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Samochód w cenie to wielkie nie jest bardzo szybki, ale ma siłę, nawet tak więc przyznaje niektóre części wpl do poprawy go i można umieścić lepsze koła bez problemu, chociaż polecam adaptery 5mm do 12mm do tej wysyłki dość szybko polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Lubiłem jeepa, silnego do wspinania się, łatwego do kontrolowania przy proporcjonalnym kierunku i przyspieszeniu. To jest szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$135.99
    • US$51.99
    • US$105.99
    • US$17.99
    • US$13.99
    • US$103.99
    • US$95.99
    • US$10.99
    • US$161.99