Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(393)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(393)
    • 5 Star(367)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    To mój trzeci F-22. Uwielbiam ten odrzutowiec. Drugi zniknął z pola widzenia i nigdy nie był w stanie go znaleźć, więc musiałem go wymienić. Ze wszystkich moich samolotów, to musi być jeden z moich ulubionych. Trwało to trochę dłużej niż się spodziewaliśmy, ale warto było czekać. Była bardzo dobrze zapakowana, świetna ulotka, szybka, świetna zabawa. Dzięki jeszcze raz banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Nie, nie, nie, nie. Jeden szukał baterii w modelu, a drugi w komorze baterii w konsoli sterowania. To było szybkie, nie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    commande reçue très vite et bon état. je l'attendais pour le commander car il était un peu trop cher. maintenant je vais pouvoir le faire voler avec plaisir en espérant de pas trop le casser vu les commentaires.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Raptor przybywa 2 dni wcześniej niż zakładano, wszystkie kompletne i nieuszkodzone. Jeszcze nie latałem, ale wszystko wydaje się działać poprawnie. Mój mały P51 świetnie lata i wyobrażam sobie, że ten będzie równie dobry :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    To świetny samolot do wykorzystania w parku. Porusza się szybko i może zrobić wiele akrobacji. Musi lecieć z dużą prędkością, w przeciwnym razie po prostu zgaśnie. Nos jest kruchy... Nie tylko ja, mamy 3 takie samoloty w moim klubie i wszystkie rozbiły się tak samo pierwszego dnia. Trochę kleju i jestem pewien, że będzie w powietrzu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Każdy z samolotów świetnie lata. Mam teraz po jednym z nich i za każdym razem lubię nimi latać. Zmieniłem śrubę na czerwieni Kingkong 65mm. Zwiększa to prędkość i czas walki o prawie 2 minuty z tą samą prędkością co oryginał!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Świetnie leciał na żyroskopie, ale wyłączyłem go po kilku minutach pierwszego lotu i od razu przewrócił się i wbił się w ziemię w prawdziwej komedii chwili. Na szczęście to było czyste złamanie, więc złożyłem baterię warstwą epoksydu goryli jako przedwczesny gips. Mam nadzieję, że następnym razem poleci dobrze. Być może Eashines powinien używać mniejszych odchyleń w trybie eksperckim. Widziałem inne komentarze o złamaniu nosa z identycznymi zdjęciami. Sugerowałbym leczenie epoksydowe przed pierwszym lotem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Trudniejsze do kontrolowania niż inne małe samoloty 4CH. Ponieważ jest to 3,5CH, prędkość jest czynnikiem dla zdolności obrotu. /Poziom dużego pola. Ale bardzo realistycznie, gdy w powietrzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Świetny mały odrzutowiec lata naprawdę dobrze i tylko 37 funtów okazja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Żegluga była szybka i przedmiot jest jak opis :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.78
    • US$121.89
    • US$168.90
    • US$122.42
    • US$269.99
    • US$65.90
    • US$58.99
    • US$69.99
    • US$128.44
    • US$139.99
    • US$48.90
    • US$166.99
    • US$269.00
    • US$40.24
    • US$344.99
    • US$127.49
    • US$77.99
    • US$24.99