Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2022

    4-drożny moduł przekaźnikowy ST-DC4 został wykonany w standardowej plastikowej torbie BG. Wewnątrz torby znajduje się pudełko, a w nim płyta przekaźnikowa z tyłu zamka i instrukcja obsługi. Wewnątrz zamka znajduje się tablica przekaźnikowa z modułem pokładowym, układem sterowania, złączami zasilania, przekaźnikami i złączami wejściowymi i wyjściowymi. Podczas transportu nie było żadnych uszkodzeń, a deska jest dobrze ułożona i poskładana. Jak dotąd tak dobrze i nie mogę się doczekać, aby użyć go do sterowania oświetleniem w moim warsztacie za pośrednictwem sieci.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Idealny do sterowania czterema różnymi urządzeniami, nawet jeśli pracują przy różnych napięciach. Możesz kontrolować zarówno pralkę, jak i ekspres do kawy z telefonu komórkowego, a nie tylko włączać i wyłączać w tej chwili, można również programować i wyłączać o różnych porach w zależności od dnia tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Ta zamiana była w porządku. Pracuje zarówno w ewlinku, jak i Google Home. Ewlink ustawia czas włączania na 3600 sekund, włączania / wyłączania, pojedynczo lub przełączania wszystkich na raz. Przełącznik bezprzewodowy zakres 10m. Google Home włącza i wyłącza jednocześnie lub włącza pojedynczo. Oceniam doskonałego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    /Droga Banggood. To mój drugi zakupiony produkt. Z tym też jest problem. Mogę sterować telefonicznie. Ale nie mogę go używać z pilotem. Prezentuję to w dwóch filmach z dwoma kanałami. https://youtube.com/shorts/m36Z3nKE6yg?feature=share - im przy użyciu adaptera 5v 0,25A do zasilania Wymagana naprawa lub wymiana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Ten produkt działa jak urok tego, do czego zamierzam go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Dostałem go po dwóch miesiącach... za długo. Dobry test (ang.).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Use PSF-B chip ESP8285 (ESP8266+1MByte). Detail photos here. https://itead.cc/diy-kits-guides/psf-b04-application-guide/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dobry produkt działa dobrze i łatwo go ustawić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Przybył z nienaruszonym opakowaniem, aby sprawdzić operację.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Myślę, że jest to jedna z najlepszych inteligentnych desek dla początkujących w tej dziedzinie. Lutowanie jest dobre dla komponentów. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda świetnie. Napiszę komentarz po wypróbowaniu go. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$4.99
    • US$10.99
    • US$7.99
    • US$5.99
    • US$11.49
    • US$20.69
    • US$4.59
    • US$74.99