Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(328)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(328)
    • 5 Star(321)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2019

    i really love this light!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ładna latarka, jest mała, kompaktowa, ale zaskakująco ciężka jak na swój mały rozmiar. Ma silny lumen z przyjemnym wiązką. LED 4000K SST20 wytwarzają bardzo wygodne, ciepłe światło. Kupiłem go córce, a ona używa go z dyfuzorem w trybie świecy każdej nocy, kiedy kładę się spać. Dzięki dodatkowym diodom, łatwo jest znaleźć światło w ciemności. W przeciwieństwie do innych fajnych białych świateł, możesz używać go w środku nocy bez wydmuchania oczu. Tak mi się podoba, że kupiłem Astrolux® MF01S dla siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Doskonały, wygodny, kompaktowy i bardzo jasny lampion! W zależności od mocy akumen, z powodu braku stabilizacji, może świecić bardzo mocno! Moja bateria zdołała rozproszyć ją na 8 000 lumen! I to jest coś z czymś! Ma szeroki, rozmazany gorący punkt, więc jest wygodnie chodzić z nim blisko, ale również w odległości, ze względu na swoją moc świeci daleko i szeroko - przez 300 metrów dokładnie, jeśli schludnie dobrze! Wziął 6500 Kelvina, ale ze względu na specyfikację diod sst-20 na dnie blasku ma zielonkawy odcień, na górze jest już czyste białe światło. Więc kogo to obchodzi, ma sens brać cieplejsze odcienie światła. W przeciwnym razie, ze swoimi wymiarami i mocą jest to tylko mega-super latarnia!!! Polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    These lights are awesome. I love the build quality and size. Anduril firmware is also the best. the Aux LEDs are adjustable and will make this light an eye candy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Bardzo jasna, ale kompaktowa i wygodna! Jest wygodny do noszenia w każdej kieszeni, przycisk doskonale rozciąga się na obudowie i jest łatwo umieszczony i naciskany. Ma szeroki, rozlany gorący punkt, tak blisko niego jest miło chodzić. Ale nawet w odległości świeci jasno i daleko kosztem swojej mocy (jeśli baterie są dobre). Trochę się denerwuje nieścisła kalibracja pomiaru napięcia akumulatora - pokazuje dwie dziesiąte jednostki mniej niż jest w rzeczywistości. Poza tym - bardzo fajny lampion, jeden z najlepszych w swojej klasie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Chciałem MF01 mini, odkąd zacząłem to hobby 8 miesięcy temu. Światło jest pięknie maszyna, miła równowaga, waga, rozmiar i konstrukcja - wszystkie są niesamowite. Mój (st-20, 5000k, nagie aluminium) był z ulepszoną płytą mosiężną na pozytywnym podłączeniu baterii zamiast plastikowej płyty. Świetna modernizacja, za którą niektórzy kupujący płacili ekstra od wielkiej grupy BLF'erów, którzy konstruowali i konstruowali własne płyty miedziane. Chyba mam nową partię, w której Astrolux wysunął projekt z metalową płytą - świetna robota Astrolux! Muszę dać się ponieść firmie, która słucha entuzjastów społeczności i rozwiązuje taki problem. Światło jest jasne! Aux LED nie są super jasne, ale wyglądają naprawdę ładnie. Przycisk - mój ulubiony przycisk wszystkich moich świateł, po prostu ma idealne uczucie nie miękkie, nie bardzo twarde. Jest świetny. Wzorzec belki nie jest moim ulubionym, co mnie dziwi, że nie mogłem się doczekać pierwszego 7x światła. Rzut jest świetny, ale czegoś brakuje z wiązką. W każdym razie, cieszę się, że to kupiłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Wykończenie na tym jest niesamowite, ma kilka śladów tu i tam, ale prawdziwy projekt i wykończenie jest jak błyszcząca biżuteria. Kupiłam kolor odłamka, z 4000K HI CRI LED's, ma PWN, czego nie zdawałam sobie sprawy, kiedy zwykle sprawdzałam, większość ludzi powiedziała, że nie zauważyła, nie można na niego patrzeć i go zobaczyć. Ale ty to czujesz. Ładowanie działa świetnie, używając baterii EFEST 26650 35A, nie mogę sprawdzić jasności max (lumeny), ale jest bardzo jasne. Ten ustępuje bardzo szybko, jak wspominali inni, ale po chwili, jeśli klikniesz ponownie, wraca do turbo, a potem staje się bardzo gorący, więc 15 sekundowe wybuchy dla tego małego światła są w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    Astrolux keeps on producing more & more impressive torches with every release, this Pocket Sun is incredible, especially when the price is factored in. Toykeeper's UI is just the same, better & better with each rollout, the Anduril UI is so simple yet so powerful. My closest equivalent torch to this in my Emisar D4S, the UI is almost the same but the MF01 Mini just seem better in every way, especially in visible brightness when using a Molicel P42A. The only doubts you should have about buying one is which colour and tint to choose.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Super świetna i poręczna latarka. Silne 5500 lumenów z prawdziwymi bateriami! Bardzo tania lampa Sofirn była dla niej darem! Dzięki, Baggood! Pewnie, że wkrótce!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    small, lightweight... fits in pocket and a little light rocket! Very bright and the sst-20 4000k once again is a beautiful high cri tint to go with the sand color body. Comes with adapters to fit 21700 (I use Samsung 40t) and 18650 batteries and zero rattle inside... mechanical lockout is also easy with just a slight twist at the back. quality dual springs, usb-c charging, anodizing perfect and the light output insane. apart from it's bigger brother the mf01s... this was the best purchase all year for me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$86.68
    • US$107.40
    • US$11.52
    • US$12.69
    • US$29.00
    • US$65.00
    • US$108.57
    • US$57.95
    • US$69.95
    • US$59.95
    • US$139.95
    • US$11.99
    • US$14.99
    • US$59.23
    • US$48.99
    • US$15.64
    • US$20.99
    • US$17.31