Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(57)
    • 5 Gwiazda(55)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2017

    i already use this module to communicate more arduinos togheter, the interface is simple and with perfect line of sight i can communicate with included antenna for around 1.5Km. using internal in a house is perfect for this and with hight baudrate bidirectional. for external usage is good but data trasmitted is low and latency is around 2 seconds, really useful to lanch command to a remote machine. some useful information and command can be found here https://www.elecrow.com/download/HC-12.pdf http://avrproject.ru/112/rf_hc12/2016-01-14_122335_HC-12_v2.3B.pdf attached here is some test of distance

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Czasy nieco dłuższe niż zwykle powodują covid, ale jak zawsze bardzo akceptowalne Wszystko zgodnie z opisem grzech nie jest obecny rząd kontaktów dla reszty doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2017

    Very nice item,quick delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2017

    it is a good product value for money quality is nice ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2017

    Very well packed, quality is very good. Work very well. Good service and information. price is spot on.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2023

    Do Szwecji zajęło to mniej niż 10 dni i bez podatku ani dodatkowych opłat. Dokładnie tak, jak opisano. Dobry sprzedawca / firma Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2017

    Verry good wireless communication in long distance

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2017

    Good shipping perfect conditions

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2017

    These things work like a charm, and easy to understand with the documentation..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2015

    i've purchased 4 before 3 months i've tested them and i bought another 10 for my network of sensors... this product is amazing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.34
    • US$23.19
    • US$11.87
    • US$13.79
    • US$10.38
    • US$14.94
    • US$26.99
    • US$55.28
    • US$5.57
    • US$22.99
    • US$3.99
    • US$37.88
    • US$38.39
    • US$24.24
    • US$61.31
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$8.99