Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/06/2021

    Reived in good condition and working fine. Testing the precision next - but should be fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2020

    Przybył w dobrym stanie. Dotarł szybciej niż zakładano czas dostawy. W dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Jak podkreślają inni, rezystor lub dioda pomiędzy VCC i VBAT należy usunąć, aby zapobiec przeładowaniu lub uszkodzeniu akumulatora. Inaczej działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    Nie używaj baterii CR2032 z tym, musi być ładowalny LCR2032. Musisz zniwelować rezystor, aby móc go używać z normalnym CR2032. Szukaj w internecie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    A very stable RTC source. It kept exact time on battery for at least 24 hours. Good for those nano projects that require time, even after a power cut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale dotarł w dobrym stanie i wygląda na to, że jest w dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    DS3231 jest doskonałym modułem RTC. Był dobrze zapakowany i szybko odbierany (12 dni kalendarzowych od zamówienia). Z przyjemnością go polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dobry towar, szybka dostawa. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Usuń rezystor ładowania do użycia z baterią!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Produkt dotarł zgodnie z planem. Jeszcze nie przetestowane, ale prezentuje się w porządku i bez oznak uszkodzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Works OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,826
    • Ft4,569
    • Ft3,655
    • Ft3,655
    • Ft5,788
    • Ft3,045
    • Ft3,959
    • Ft3,655
    • Ft4,569
    • Ft2,432
    • Ft8,836
    • Ft3,350
    • Ft1,826
    • Ft2,131
    • Ft5,788
    • Ft4,264
    • Ft2,435
    • Ft7,922