Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Tablica i sterowniki działają doskonale, jednak teraz nie mogą ładować baterii z powodu niedopasowanych złącz. Po miesiącu i kilku e-mailach, nierozwiązany problem. Płyta ma czteropinowe złącze JST do podłączenia ładowarki, ale dostarczone złącze ładowarki i stare, które zastąpiło, to tylko złącze 3 pinowe, więc nie można ładować akumulatora. Nie rozumiem, jak mogą dostarczać niekompatybilny sprzęt! https://youtube.com/shorts/35sBzlvmyVU?feature=share

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Dobrej jakości produkt. Przesyłka była bardzo szybka. Poważny i prawidłowy sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Reçu il y a longtemps, mais testé ce jour. Nienaganny. Otrzymany dawno temu, dziś przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Obiekt zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    Great service! got the boards and swapped everything over it was a real simple job only requiring a phillips screwdriver everything fitted perfectly except the front lights my boards had two screw holes but the new boards didnt have holes but any sort of glue would hold them in place or even a bit of tape its not important but i just drilled my boards and fitted them like the old ones!! all in all a real simple job and a very happy kid again!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2020

    Cześć, nie dostałam jeszcze. Źle ją ukończyłam, prosząc o dostawę, i napisz, kiedy przyjedzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    the female 4-dupont connector for bluetooth is missing, and the thermal silicon on some components too. Apart from that it works perfectly. Components are exactly the same as the originals

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Co było inne na obrazku i co jeszcze otrzymałem, a teraz nie chcą zastąpić. Nie polecam!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Dobrze przyjęty, jeszcze nie przetestowany, ale apriory zgodnie z opisem. 5* za moje pierwsze zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.03
    • US$16.16
    • US$55.43
    • US$4.59
    • US$9.23
    • US$24.24
    • US$18.78
    • US$89.99
    • US$5.99
    • US$49.99
    • US$38.10
    • US$16.07
    • US$28.86
    • US$159.99
    • US$14.69
    • US$17.99
    • US$46.19
    • US$9.99