Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(654)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(654)
    • 5 Star(542)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(17)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Ok, poza tym, że zabrało to NAWIERZĄT, a jednak z tego samego centrum dystrybucji, co inne pakiety, więc trochę mnie to zaniepokoiło. Paczka została zmiażdżona, tak jak widzicie, ale żaden z kawałków wewnątrz nie został uszkodzony dzięki Bogu. Wszystkie działają tak, jak to się spodziewane, powiększenie jest ogromne, mają zobaczyć malutkie, prawie mikroskopijne elementy, jak mówi naprawa zegarka, one zdecydowanie, działają, LED są jasne, bardzo jasne, to jest z bateriami, więc nie poluje na jeden. Gładują jak okulary, albo okulary, bez paska na głowie, więc to już plus w mojej książce, nie ściskając mojej głowy. I te diody są jasne, prawie w pełnym słońcu i są tak jasne... Bardzo dobre, i diody LED są ruchome w lewo lub prawo, jak widać regulowane. Bardzo ładnie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2017

    This is a great help when fixing electronic circuits, making it very easy to see the tiny parts as well. I'm very happy with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Yana
    UA
    04/01/2021

    Dobre okulary jubilerskie, bardzo wygodny pasek, łatwo go zmienić na łukach i z powrotem. Potężne latarki, zestaw soczewek jest idealnie zapakowany. Nie ma żadnych skarg, wszystko jest super!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Przybyli bezpiecznie i nieuszkodzeni. Dobry do pracy z bliska, ale na pewno nie może być używany do czytania, jak to jest reklamowane. Nawet przy użyciu najmniejszego powiększenia (10x) najdalej można skupić się na około 5 cm, więc nawet nie nadaje się do lutowania, ponieważ będzie zbyt blisko twarzy, aby być bezpieczne. Jakość budowy wydaje się w porządku i są one dość wygodne w noszeniu. Światła ledowe działają dobrze i pozwalają na małą regulację kierunku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Vu que la distance d'observation n'est que de 2 à 5cm, l'œil droit ne voit pas la même image que l'œil gauche, ceux qui est très déstabilisant. Par contre si on regarde avec un seul œil ça peut aller. N'espérer pas lire un livre ou un journal avec cette lunette. Pour moi cette lunette loupe n'est pas très pratique.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Niestety, paczka dotarła uszkodzona, ale na szczęście produkt uciekł bez uszkodzeń. Doskonała pomoc przy naprawie zegarków na biżuterię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Доставка хорошая! Коробочка была немного помятая,но товар не повреждён! Посылка не отслеживалась,но пришла на месяц раньше заявленного срока! По качеству только один недостаток,Очки НЕ ФОКУСИРУЮТСЯ В ОДНУ ТОЧКУ,А ЭТО ОЧЕНЬ НЕУДОБНО ПРИ РАБОТЕ С МЕЛКИМИ ПРЕДМЕТАМИ! Приходится смотреть то одним глазом,то другим!!! Но это вопрос к конструкторам данных очков!!! Подсветка работает хорошо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Pakiet nadchodzi bardzo quicly, i jest ok.wszystko w środku jest ok, ale nie jest tako dobry do pracy małe... jest zbyt silne soczewica

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Minął miesiąc odkąd wysłałem skargę i nie dostałem żadnej odpowiedzi, ile mam czekać?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Produkt zgodny z opisem. Akumulator wyposażony w diodę LED. Zauważ, że to nie jest do czytania, minimum 10x jest zbyt mocne. Wszystko w plastiku, ale szwy są wystarczająco twarde. Wiele możliwości, przydatne przy małej precyzji pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$70.99
    • US$25.99
    • US$2.99
    • US$18.89
    • US$4.99
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$11.75
    • US$9.32
    • US$62.99
    • US$367.99
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$149.99
    • US$75.99
    • US$205.99
    • US$65.99