Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Idealnie pasuje do mojej klasycznej gitary. Dobre zamienniki starych głowic maszynowych. Cieszy się z jakości dla kosztów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Przyjęłam. Jak jakość kontra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2019

    tardo bastante pero bien buena calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Dobra jakość. Żadnych śrub.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    used it for spare part on main 🎸.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2015

    These tuning machines worked just fine to resurrect an old guitar I found. I had to enlarge the shaft holes slightly and supply my own mounting screws, this was not a problem for me. For the price the product can't be beat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2019

    el artículo fue como mostrado en la imagen de venta. Eran de metal de buena calidad pero creo que se puede agregar los tornillos con los cuales pegas el sintonizador al instrumento

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2018

    me parecio interesante , es todo metalico el unico plastico es donde apretas con los dedos para tensar la cuerda, lo demas es metal y muy bien cromado, se me hizo interesante por el precio y llego en un mes y medio los recomiendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2016

    To be fair for the cost you cannot really complain - My main gripe I had was that the pegs were slightly stained so they didnt look very clean. Other than that they are good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2019

    merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,176
    • Ft9,548
    • Ft5,370
    • Ft2,086
    • Ft3,877
    • Ft3,877
    • Ft2,385
    • Ft2,683
    • Ft8,056
    • Ft3,280
    • Ft25,666
    • Ft2,982
    • Ft5,071
    • Ft6,862
    • Ft7,161
    • Ft5,668
    • Ft5,668
    • Ft3,280