Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(21)
    • 5 Gwiazda(20)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2024

    Kupiłem ten produkt dla mojego 6-letniego syna, jeździ dosyć szybko i ma dobre zakręty. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2023

    Przybył wcześniej niż przewidywano. Samochód jest lekki i mniejszy niż moja ręka 🖐️. Układ kierowniczy nie jest proporcjonalny. Ma dwie funkcje prędkości, bardzo szybko, ale przyczepność jest słaba, więc dryfuje dużo robi pączki, to jest zabawa! Trudny do jazdy na początku, wydaje się dość wytrzymały, ale nie sprawi, że będzie skakać za dużo, bez zawieszenia. W 30min w pełni naładowany przez 11min gry mówi się, że pudełko, mam chyba trochę dłużej, ale bateria idzie szybko, ale ładuje się szybko, więc nie jest to duże rozczarowanie. Kontroler wymaga 2 baterii AA. Jedyne, co mi się nie podoba, to to, że odwrotność pewnego czasu nie pójdzie, naprawiam to, włączając i wyłączając kontroler. Odwrotność jest również wolniejsza niż do przodu. Ładny mały samochód, który spełnia moje oczekiwania co do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2023

    Miałem już mały buggy i moja córka chciała monster truck więc mam to absolutnie niesamowite tyle zabawy ścigamy je w górę iw dół naszego korytarza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2023

    Świetny mały samochód dla dzieci. Trwały, przyzwoity czas pracy i bardzo szybki samochód jak na swój rozmiar. Dużo zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2024

    ok!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2024

    ok!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2024

    fun little toy !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2023

    Bardzo szybki mały zawodnik. Każde dziecko marzy. Jest tak potężny, że możesz go przesuwać po rogach na płaskiej, równej powierzchni. Zmienna prędkość i stopień obrotu. Bardzo zaawansowany mały samochód za tę cenę. Szybka dostawa +- 2 tygodnie. Podobał mi się produkt tak bardzo, że kupiłem 3 dla moich dzieci i trzy więcej dla dzieci naszych przyjaciół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2023

    Obrzydliwa mała zabawka za cenę. Pełna kontrola przepustnicy, aby odciągnąć powolną lub pełną moc. 2 x Ustawienie prędkości lub mocy L lub H. Silnik tak potężny, że możesz z nim robić slajdy mocy. Najlepszy mały samochód RC, z którym się spotkałem. Porządek przyszedł tak jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2023

    Warte zapłaconej ceny. Zabawne, ale nie trwało to długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$136.99
    • US$93.99
    • US$121.99
    • US$144.99
    • US$201.99
    • US$29.59
    • US$53.99
    • US$132.19
    • US$18.99
    • US$243.59
    • US$58.99
    • US$21.59
    • US$54.99
    • US$79.99
    • US$141.99
    • US$151.04
    • US$24.99