Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(291)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(291)
    • 5 Gwiazda(268)
    • 4 Gwiazda(12)
    • 3 Gwiazda(6)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2016

    This lipo arrived in good condition. I've tested this lipo with a watt meter and it gives me 5% more power than similar lipos (even with a higher C-rating) from other brands. I'm very happy with this lipo, even in flight I can hear that the propeller of my plane is turning faster than usual :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2024

    Szybko i dobrze dostarczone. Idealnie pasuje do mojego Fly Wing 450 V2 z osłoną Airwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Zdjęcia z przybycia, niski opór.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Jak opisał to sprzedawca, długo w drodze. Przedmiot, ale super zapakowany i wysokiej jakości wykonane. Jutro zostaną przetestowane i załadowane. Podziękowania dla sprzedawcy i Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Dzięki Bangood za jakość swoich produktów. Jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Cieszę się, że moja bateria dotarła. Zakupy zwolniły cały świat z powodu pandemii. Bateria jest dobrej jakości i jest tym, czego potrzebowałem. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Ótimo custo/benefico. Segura, leve, ótimo acabamento, tenho algumas e só tenho a elogiar e recomendar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2018

    Pra quem estiver procurando bateria lipo pra importar aproveitem. Preço tentador.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2018

    Prezzo nella media sul mercato cinese, in Europa costano quasi il doppio. Entrambe le batterie acquistate sono arrivate alla tensione di storage (bene), ho però notato che la resistenza interna non è delle più basse e non è la stessa per tutte le celle. Vedrò meglio dopo qualche ciclo di carica scarica. Il peso non è così contenuto, ma per la capacità e la destinazione va più che bene. Buona la finitura e le connessioni (es cover sul connettore bilanciatore).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2018

    I ordered this ZOP Power battery expecting to get what I pay for, I however was happy to find the battery is really good. For it's size, it's light weight, has low internal resistance (See photo). I have another battery that cost much more, has a lower capacity, higher IR (Internal resistance). I use this with an EDF that has a high amp drawer.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$34.49
    • US$29.89
    • US$19.99
    • US$30.99
    • US$10.99
    • US$18.99
    • US$6.89
    • US$11.54
    • US$33.48
    • US$139.99
    • US$3.99
    • US$6.92
    • US$45.99
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$80.49
    • US$37.94