Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2022

    Słyszałem pozytywne opinie na temat baterii se to jest pierwszy raz, kiedy używamy baterii zop tak daleko, że są tak dobre, że są pakowane dobrze przyszedł w oczekiwany czas dostawy Jedynym problemem jest te baterie są w pełni naładowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    pro tudo conforme a descrição, ainda não coloquei em teste mais acredito ser boa pelos vídeos que já vi com ela sendo usada recomendo sim, a caixa veio toda amassada mais o produto não tinha dano algum estava bem protegido

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Nie, nie, nie, nie. 4x4 LCG 4s 34/54 T 0,8 M 127-128 km/h

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Powolna dostawa, ale warto było czekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Świetna oferta na 2 baterie Przybył w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Bateria wydaje się ładować ok, ale rozczarowuje, że nie jest to 427gms. To 505gms, mam nadzieję, że mój samolot go użyje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Przybył bardzo szybko, dobrze zapakowany i zrównoważony w czasie ładowania będę śledzić, gdy w pełni naładowany i używany w moim Extra 330. ,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Działa dobrze. Rozładowanie jest dobre, i dobry stosunek wagi do mocy. Dobra cena również. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Wielka bateria dobrze wyważonych komórek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Bardzo szybko! nawet 10 dni od dnia dostawy zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$13.99
    • US$33.99
    • US$136.84
    • US$8.99
    • US$6.92
    • US$85.99
    • US$24.14
    • US$56.99
    • US$35.79