Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    To wspaniały koronawirus, wciąż szczęśliwy, tylko drobny problem w samej skorupie, pakują mój towar w pomarańczową torbę bez folii bąbelkowej, dzięki kurierowi, że nie rozwalił mojego towaru z Banggood, Mam nadzieję, że Banggood zapakuje swoje rzeczy do pudełka lub powinni upewnić się, że towar trafi do nabywców bez problemów... Czas dostawy mogę powiedzieć, że bardzo szybko zajęło 11 dni, aby dotrzeć do mojego kraju... Film z unboxingu i recenzji będzie dostępny na moim kanale YouTube po prostu wyszukaj pinoyrcdriver

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Cześć, Przybyli wczoraj całkowicie zniszczeni! Niestety nie był obecny... Pakowanie to tylko torba! Jak to się ma pojawić? Proszę wysłać jeszcze raz! Dziękuję i pozdrawiam Muntschick

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    06/11/2021

    Dobrze wyglądający ładny na siedzenie na półce, mogę po prostu nadal zarysować oryginalny okładka, który pochodzi z samochodu wyścigowego i to nie zostawił mnie w dół wielki lizak samochodu, więc dostać Weelie bar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    w klasycznej torbie bez zabezpieczenia i przybył wszystkie zmiażdżone i z plastiku oznaczonego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Paczka nie była taka dobra, ciało jest trochę zgięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Ciało potrzebuje wewnętrznej podszewki jako brytalne. Ale poza tym to działa i wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Witam, dziś otrzymałem moją zapasową muszlę na ZD wyścig V3, 8 dni, może bardzo źle zapakowana połamana skorupa. Serwis banggood bardzo dobrze reaguje na wszystkie wiadomości dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    spedizione fatta in economia. nessun imballo e oltre un mese per avere la merce . per il resto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Oryginalny korpus, ale opakowanie nie jest sztywne, więc korpus jest lekko uszkodzony (białe fałdy), ale nie jest złamany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 403
    • Ft4 161
    • Ft3 026
    • Ft5 675
    • Ft1 046
    • Ft2 489
    • Ft11 734
    • Ft4 918
    • Ft11 164
    • Ft7 571
    • Ft5 243
    • Ft9 085
    • Ft17 416
    • Ft10 161
    • Ft8 705
    • Ft6 433
    • Ft65 246
    • Ft11 734