Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2022

    Bardzo zły produkt (bardzo zły produkt) Rozmiar jest znacznie mniejszy niż w ofercie Jakość jest słaba, a dostawa trwała prawie 3 miesiące Poza tym, zapłaciłem inne opłaty pocztowe niż za produkt i wysyłkę To mój pierwszy i ostatni kontakt z tą stroną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Przybyli niesamowicie szybko, byłem dosłownie zdezorientowany, jak cholernie szybko się tu dostali. Trochę ponad 26 godzin od dokonania płatności do przybycia do moich drzwi, to kolejny poziom prędkości od chłopaków w wysyłce!! A zestawy są rewelacyjne za pieniądze, już złapał pstrąg tęczowy 44cm, a 69cm dorko na maku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Nadworny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Doskonale, naprawdę mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Świetnie. Mam rację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Wszystkie są bardzo małe i niektóre mają bardzo różne kolory niż te na zdjęciu, kraby na zdjęciu wyglądają ciemno i w momencie ich otrzymania są białe, prawda wcale ich nie lubię i nie polecam tego produktu. Połamałem też pudełko w dwóch strefach, jeśli było bardzo chronione, ale wewnętrznie uszkodzone pudełko i to mnie bardzo martwiło. Bardzo zły produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Naprawdę ładny zestaw z mnóstwem ładnych kawałków. Idealne na spacer nad morzem szczypce są wielo-tang, który może zarówno ciąć i trzymać rzeczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Piękne części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Produkt jest w dobrym stanie otrzymany, a także szybko Były pewne rzeczy, których nie wiedzieliśmy, do czego służą, ale po pewnym czasie w internecie znaleźliśmy rozwiązanie. Zobacz zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Bardzo dobry produkt doskonałej jakości przyszedł wszystko w idealnym stanie polecam tylko dostawę, która nie pokazuje w aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$11.50
    • US$12.54
    • US$7.93
    • US$11.55
    • US$16.51
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$9.44
    • US$10.38
    • US$9.24
    • US$30.02
    • US$12.69
    • US$13.85
    • US$12.69
    • US$90.84