Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(759)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(759)
    • 5 Star(684)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Aparelho excelente, fluído, layout muito bonito, linhas muito suaves e que deixam mais elegante, multimídia rápida e intuitiva. O equalizador e o som são excepcionais, dando potência e um som limpo, com muita qualidade. Imagem da tela muito limpa e em alta definição. O microfone para ligação de celular por bluetooth com qualidade e sem ruídos. Qualidade realmente surpreendente, ajuda muito a compor um painel e encaixou perfeitamente bem no meu Honda Fit. O envio pelo vendedor foi muito rápido, chegou ao Brasil com 15 dias, bem embalado e a caixa sem nenhuma avaria. O que demorou foi o serviço de Correios do nosso país que é bastante precário. Não fui taxado. Muito feliz com o aparelho e com a qualidade.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Testuję produkt do 8 dni i polecam. Szybka dyspozytorka, nie namierzyła mnie. Bardzo dobry obraz. Trzynaście dni zajęło mi dotarcie tutaj, jestem z Brasilii. Nie byłem opodatkowany. Przyciski nie były oświetlone, ale to z powodu niezrealizowanego połączenia w instalacji. Jest pomarańczowy przewód, który powinien być podłączony do zasilacza, w moim przypadku zadzwoniłem na sygnał alarmowy.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Uwielbiam to urządzenie, dopasowane do mojego renault 2017. Jeśli zrobisz to samo upewnij się, że zamówiłeś cienkie urządzenie, w przeciwnym razie nie będzie to dobre dopasowanie. Jedyne co pozwala na to, że nawet jeśli mam Canbus zamontowany, to nie rozpoznaje, że tam jest CANBUS, więc nie mogę użyć zacisków kierownicy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Świetna jednostka 4gb 32gb rom szybka dostawa i dobra komunikacja ze sprzedawcą. Nie zapomnij, że jeśli jesteś w Wielkiej Brytanii, potrzebujesz wzmacniacza, aby uzyskać wszystkie kanały. Niestety, inni sprzedawcy tutaj nie są dobre, gdy istnieje problem i zakaz dobrej obsługi klienta jest żart. Więc zamykam konto....to radio jest dobre i dobrze zbudowane, gorąco polecam ten sklep

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Alba-neagra rumuński lub blake i biały angielski, wyprodukowany w ChRL. Ceva wykonaanta cu ceva biala la un pret aceptabil. Tansport si livrare akceptabil, fara probleme.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Doskonały ekran testowany na Suzuki grand vitara Dla jej pieniędzy, jest tego warta

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    GPS działa dobrze, ekran dotykowy reaguje poprawnie, a wifi z pewnymi problemami z połączeniem. Z jego negatywnej strony jest ubogi, moim zdaniem, parametrer, ale na szczęście na placu zabaw jest ich więcej. Nie mogłem też połączyć obd2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo szybka dostawa i w dobrym stanie już zainstalowany i działa dobrze do tej pory. Dzięki, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa na Litwę (około 5-6 d). Jeszcze nie próbowałem, ale myślę, że wszystko będzie dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    πολύ καλό για τα λεφτά του και με πολλές δυνατότητες και ρυθμίση για ελληνικά

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$77.99
    • US$42.99
    • US$89.99
    • US$170.93
    • US$12.84
    • US$230.99
    • US$97.99
    • US$315.30
    • US$16.16
    • US$149.99
    • US$119.99
    • US$56.58
    • US$79.99
    • US$129.99
    • US$44.99
    • US$99.99