Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(153)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Nie będę cię zanudzać kolejną recenzją, tylko zdjęciami. Mam wersję „Pro" z podświetleniem RGB. Wypróbowałem razer Chroma, ale mi się nie podobało. Jest to ogromny kawałek oprogramowania i wygląda na to, że w tle musi być jeszcze jedno narzędzie „złącze Yeelight Chroma" ciągle działające. Niestety, narzędzie to ma wiele problemów, jeśli Twój komputer posiada wiele kart sieciowych (zwłaszcza wirtualne karty sieciowe dla maszyn wirtualnych). Na szczęście, lampa jako dobrze udokumentowany interfejs. Nawet lepiej, ma nieudokumentowany interfejs UDP dla niskich latencji, to jest również to, co Razer Chroma używa. Obecnie jestem w trakcie pisania własnego narzędzia, więc dostosuje kolor RGB i jasność do mojego ekranu komputera. Zalecam, by kupić jeszcze raz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Wszystko pięknie bawi. Xiaomi na chińskim serwerze. Aby skorzystać z aplikacji Yeeigh. Synchronizacja z parą szablonów poprzez aplikację Overwolf i chrome maszynki. Niedoświadczona. Oświetlenie stołu ciepłe białe i zimne białe. Oświetlenie za monitorem różnych kolorów.No Euro Adapter wtyczki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Zmiana gry. Widziałem to na nagraniu i pomyślałem, że spróbuję teraz, kiedy pracuję w domu. Pomaga oświetlić moje biurko i nie zadziera z monitorami. Łatwe dostosowanie i przyciemnienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Niesamowite światło. Przyciemnione światło biurka, tylne światło RgB. Doskonałe funkcje aplikacji. Banggood ma najlepsze wsparcie dla klientów. Powiadomiono mnie, że przesyłka została odesłana przez kuriera, zanim dotarła do celu, a Banggood wysłał po mnie kolejną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Super dobry element, estetyczny i funkcjonalny, niestety tylko manual w języku chińskim i wszystko musi być nauczone, android app bez podpisu nie może być nieinstalowane, ale ręcznie wszystko działa świetne kolory i jasność, ogólnie dziękuję bardzo dobrze i polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Ładny ekran. Bardzo dobrze wyprodukowany, łatwy w połączeniu z App, z aplikacją do domu mi, jak również. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Very fast shipping, very glad for that. Unfortunately everything is in chinese, user manual and packeges, doesn't help for setup, however it's very simple so it wasn't necessary. Very sad about the lack of the EU adapter, i've managed with a power brick of mine with similar spec, hope it won't ruine it. Overall very nice product, i would recommended it. D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Doskonałe światło, szybka dostawa z Europy. Bardzo dobra paczka. Ważne jest to, że nie było europejskiego adaptera prądu stałego do podtyczek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobre towary, TOP zapakowane i dostarczone szybko. Bardzo wysoka jakość, SUPER!!!;-)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Bardzo dobry produkt..światło jest niesamowite i ambilight jest bardzo piękne do pokoju. Synapsa jest trochę kłopotliwa i jeśli uruchomisz synapsę, ambilight nie może się zamknąć od zdalnego sterowania, automatycznie otwiera się ponownie. Ale jest wiele filmów, które można sprawdzić, jak to działa. Również przybył bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 348
    • Ft7 868
    • Ft21 189
    • Ft6 639
    • Ft32 693
    • Ft17 862
    • Ft10 923
    • Ft22 724
    • Ft80 069
    • Ft9 436
    • Ft19 227
    • Ft12 234
    • Ft12 954
    • Ft8 389
    • Ft12 839
    • Ft5 240
    • Ft5 592
    • Ft11 804