Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(357)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(357)
    • 5 Star(332)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2020

    Dnieper. Ukraina. Zamówione 22.08.2020. Odebrane w Meest Express w punkcie wydania 07.09.2020. Na działce celnej nie został otwarty, stwierdzono, że to (rc samochód) i cena 83 dolarów, za tę cenę i kupił mnie. Skrzynka z samochodu jest cała, a samochód jest cały. Waga maszyny wynosi 1,5 kg. Są tu dwa silniki 380. Są dwie prędkości na pilocie. Wyrywa się ze swojego mieszkania. Cały zestaw. Naładuj USB. Potrzebuję tylko 3 sztuki. Baterie AA do pilota i możesz prowadzić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2018

    Arrived in perfect conditions fast shipping i'm impressed is a little brushed beast powerful torque brakes nice look long play time im happy thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2019

    Посылка шла 44 дня до Арх-Обл. Коробка помята. Сам автомобиль в отличном состоянии. Всё работает продавцу спасибо. Корка пленке.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    XINLEHONG 9125 IS BY FAR ONE OF THE BEST RC'S!!!! PERIOD! IT WAS ACTUALLY WAS THE 1ST OF MY RC COLLECTION FOR THE PRICE AND FOR A BRUSH MOTOR VEHICLE IT IS SO RELIABLE ,SO MUCH FASTER THAN A FEW BRUSHLESS MOTOR RC I HAVE, DURABLE GREAT BATTERY LIFE, I WOULD BUY ANOTHER ONE , ONLY SUGGESTION IS TO REPLACE THE SHOCKS A LITTLE BOUNCY BUT FIXABLE GREAT BUY !!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2019

    hi HD DG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2018

    This is one hell of a great Truck, "Very" well made super Strong and Fast. She will run great on Grass just as good as the road. If you would like to see more of her I have posted a video on YouTube ( see link ) https://www.youtube.com/watch?v=60scaBsICiM&t=327s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Nieźle lizał. Muszą tylko dodać więcej tłuszczu do dyferencji. Jeśli kupisz jedną, upewnij się, że włożysz więcej w dyferencje, wtedy wszystko będzie dobrze. I wpakuj trochę w szok, albo dostaniesz lepsze.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2019

    so far it's a good R/C truck and it can handle a 11 1 v 3s battery pack 👍👍 I have added an FPV system on it now ,it just needs more control range

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2019

    this thing is a beast. my 6 year old loves this car. we made some ramps and bashed it around for about 5 days now. it takes it all. tree, walls, ramps, tall grass, forest branches and i can keep going, he just abuse this machine like crazy and its as strong as before. best starter basher for any kid. a thumbs up in my bed book

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Drugi raz zakupiony w 100% zadowolony nawet pudełko nie jest w dobrym stanie, ale ciężarówka jest dobrym stanie mam nadzieję, że następnym razem dodać folię bąbelkową poza pudełkiem. Dziękuję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$152.99
    • US$95.99
    • US$154.99
    • US$83.29
    • US$37.99
    • US$60.99
    • US$7.99
    • US$60.99
    • US$35.99
    • US$138.50
    • US$315.09
    • US$118.99
    • US$106.99
    • US$129.99
    • US$55.89
    • US$54.99
    • US$113.99
    • US$116.99