Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(268)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Nieźle lizał. Muszą tylko dodać więcej tłuszczu do dyferencji. Jeśli kupisz jedną, upewnij się, że włożysz więcej w dyferencje, wtedy wszystko będzie dobrze. I wpakuj trochę w szok, albo dostaniesz lepsze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Pakiet był w idealnym stanie!!!Bardzo szybkie obrady,Tylko około 5 dni ti przyjazd,Niesamowita ciężarówka RC nie mogę się doczekać, aby go uruchomić!!!Dziękuję bang dobre!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Przybył na czas, nawet dwa dni przed terminem. Pudła przybyły ze łzami, ale wszystko było piękne w środku! Testowaliśmy je następnego dnia, wszystko wygląda świetnie na pierwszy rzut oka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Cześć, Mam 9125 na dzień i w wypadku z innym samochodem RC przedni pochłaniacz wstrząsów jest zepsuty. W przeciwnym razie samochód jest świetny w tej cenie, kupiłbym go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Zabawna ciężarówka, nie super szybka, ale świetna prędkość dla mojego syna. Polecam każdemu, kto zaczyna to hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Dostarcza Spanelską do jednego i to szybko. Samochód wygląda całkiem nieźle. Będę w stanie nadrobić zaległości w domu w salonie. Dobrze reaguje, pomoc dla wojska tak działa. Ted jest trochę nie w dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Fantastyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Super szybka wysyłka. Kasjer bez maltretowania. Super ciche

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Great entry level RC!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    To świetny samochód. Szybka i piękna. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 807
    • Ft28 751
    • Ft31 444
    • Ft26 858
    • Ft20 405
    • Ft30 134
    • Ft30 789
    • Ft26 101
    • Ft18 534
    • Ft28 823
    • Ft64 693
    • Ft35 703
    • Ft52 409
    • Ft34 864
    • Ft48 314
    • Ft44 547
    • Ft32 073
    • Ft27 513