Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(370)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(370)
    • 5 Star(362)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2022

    Produkt dotarł w idealnym stanie, jednak zajęło to trochę czasu, a bransoletka jest bardzo wygodna, ma bardzo piękne płótno. Jedna rzecz, która pozostała do życzenia, to to, że rozładowuje się trochę szybko, wiem, że jej bateria działa tydzień, z najbardziej zużywającą baterię w pełni, ale moja trwała pięć dni, I umieścić go do ładowania wczoraj robię test, aby zobaczyć, ile dni to będzie trwać z funkcjami, które zużywają najbardziej niesprawną baterię. Jeśli szybko się rozładowuje, jedynym negatywnym punktem jest to, że reszta działa idealnie, jeśli szybko rozładowuje moją wadę, z problemem z akumulatorem lub nie wiem! Nawet dlatego, że dałem go do przenoszenia wczoraj jest już 70%, w reszcie Veu jak to jest bardzo płynne, w trakcie ćwiczeń jest bardzo płynna, pomiar serca i ciśnienia krwi są bardzo dokładne, Ale jedyną rzeczą, która zostawiła mnie z pchłą za uchem w związku z baterią, ale poza tym jest idealny, bardzo mi się podobało! Wskazuje i nie wskazuje, czy jest to problem z akumulatorem. W restauracji jest tego warta!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Kupiłem go 25-ego i był 27/4. Trochę to trwało, bo przysłali mnie 30 trzeciego. Nie opodatkowano mnie. Zegarek jest świetny! (pol.). Rozmiar dla mnie jest idealny, ponieważ miałem zespół mi 2. Bransoletka ze sklepu sklepowego. Kupcie go!!! (pol.).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    To przybyło w mniej niż miesiąc (mieszkam w Pernambuco) pod koniec dostawy, że aplikacja dała błąd i przestała aktualizować dostawę, jednak gdy została dostarczona, pokazała spóźnione powiadomienia, w przeciwnym razie wszystko ok

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    100% oryginalny i sprawdzony produkt. Jest dobrze zapakowany, pudełko bez ugniatania. Bransoletka naprawdę zapewnia to, co obiecuje. Już myślę o kupnie jednego dla mojej żony. Za bardzo mi się podobało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Doskonały produkt, świetna jakość i wykończenie, płótno jest spektakularne, sprzedaż to jeden z gratulacji za świetną obsługę, kupił 2 redmi smartband pro i 2 Buds 3 lite (Kiedy go kupiłem, w filmach obejrzałem go ñ miał funkcję „PAI", ale kiedy otrzymałem go już miał aktualizację, w której dodano nowe funkcje, w tym „PAI" Jestem bardzo zadowolony z zakupu) Super polecam sprzedawcę i produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    🇧🇷 przybył z jednym miesiącem i czterema dniami do MG. Ale przybył bardzo dobrze zapakowany i chroniony, działa bardzo dobrze! Doskonały zakup, kupię jeszcze raz w sklepie 👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Przyleciało dużo wcześniej niż planowaliśmy. Używam 4 dni i kocham. Dopiero teraz jest na 96% i ma wszystkie aktywne funkcje. Ponad 100 trybów sportu, wykrywa je samodzielnie. Najlepszy smartband, jaki kiedykolwiek kupiłem. Mam problem z innymi, to świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    La pulsera es buenísima, la pantalla tiene buena resolución e iluminación, es cómoda y el cable de carga se adhiere super fácil. Tardó 1 mes en llegar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Chegou em São Paulo-SP em 13 dias, muito bem embalado e funcionamento completamente! Eu amei, tinha a Miband 6 antes e valeu a pena ter trocado, ela tem uma tela linda e maior que outra O modo always-on não tava funcionando, ai eu redefini as configurações de fábrica, desemparelhei do bluetooth do celular e conectei de novo e ai funcionou, fica a dica pra quem não conseguir também =)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Dotarcie tam trochę trwało, ale ponieważ było już nieczynne, wtedy wszystko było cicho. Bransoletka jest świetna, jak na razie jestem całkiem szczęśliwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$68.99
    • US$52.79
    • US$29.59
    • US$23.99
    • US$111.99
    • US$59.99
    • US$29.99
    • US$14.99