Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(890)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(890)
    • 5 Gwiazda(772)
    • 4 Gwiazda(49)
    • 3 Gwiazda(19)
    • 2 Gwiazda(13)
    • 1 Gwiazda(37)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2022

    Świetny produkt o bardzo dobrej jakości. Dostawa była szybka i bez opłat. Produkt był dobrze zapakowany, w całkiem dobrym stanie. Funkcjonalność Fone, jest niesamowite, ma dobrą częstotliwość basów i może być bardzo głośno, jeśli chcesz hehe 😀 izolacja dźwięku jest dobra, a nie przeszkadza rozmowy wen korzystać z fone. Bardzo mi się podoba i polecam dla każdego, kto chce dobry Bluetooth, z dobrej jakości i ceny.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    chegou antes do prazo, não fui taxada, o som é perfeito. bem embalado e realmente original da Xiaomi, passou 24 dias pra ser entregue, foi enviado no mesmo dia. veio com borrachas extras, ele é belíssimo e bem pequeno, encaixa perfeitamente no ouvido.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko. Jestem zadowolony z jakości dźwięku, za te pieniądze brzmią na 150%. Bateria działa na 4,5 godziny. Jakość mikrofonu jest przyzwoita, dobrze słyszę. Jest problem, jeśli słuchasz jednej słuchawki, a druga - to łączą się osobno. Ale ten problem został rozwiązany. Jestem zadowolony ze słuchawek, polecam kupić.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2022

    Ekstremalnie fałszywy produkt! kod zeskrobany i wstawiony do systemu mi nie łamie produktu! Dałem 5 gwiazdek za pokazanie się!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dostawa trwała 11 dni, 8 dni roboczych. Jest to oryginalny produkt Xiaomi. Możesz zobaczyć z ostatniego zdjęcia z hologramem. Jest to bardzo łatwe do sparowania. Nie ma problemu z prawego lub lewego parowania po prostu wziął go z pola poczekać na obu L i R uruchomić migać biały i para z telefonu. Wygodny, testowany na kroplę deszczu. Stabilne uszy. To dobry dźwięk za jego cenę. Brak aktywnego anulowania hałasu. To przychodzi z chińską instrukcją nie martw się używać Google tłumaczyć. Brak aktywnego szumu. produkt wykonania budżetu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Wniosek złożony w dniu 04/02/22, dotarł 2 tygodnie później, 18/02. Do tej pory (21/02/22) działa bez żadnych problemów. Jakość dźwięku jest dobra, akceptuje rozsądną odległość z przeszkodami między telefonem a telefonem komórkowym. Izolacja jest bardzo dobra, nawet jeśli nie ma w niej hałasu. Nie używam tak dużo, aby wiedzieć czas trwania baterii, ale po 2 godzinach odtwarzania na notebooku, to 50% baterii przy 50% objętości. Pudełko było rozdarta i ugniatane, na razie produkt nie wykazywał żadnych uszkodzeń.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Szybka dostawa, cena za pieniądze, brzmi świetnie, wysokiej jakości medium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Świetnie, polecam ci to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2022

    Musiałem poprosić o inny telefon, ponieważ poprzedni był wadliwy i pudełko nie ładuje słuchawek. Skarżyłam się ponad miesiąc temu i nie miałam powrotu. Mój syn kupił już jedną w sklepie Xiaomi. Ponieważ słuchawka jest bardzo dobra przy porównaniu korzyści kosztowej. Przybyła w tym dniu, pudełko z małym ugniataniem. Nadal będę próbował, oryginalny produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Produkt jest SUPER WARTOŚCI !!! ORYGINALNY produkt. Dobrze. Obsługa klienta trwa bardzo długo, a hałas jest świetny. (Użyłem w firmowej stołówce, bez problemu mogłem słuchać audio i wideo)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$26.49
    • US$29.99
    • US$26.59
    • US$21.99
    • US$19.49
    • US$16.99
    • US$26.99
    • US$21.84
    • US$39.99