Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(38)
    • 5 Gwiazda(32)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2023

    Kamera jest wystarczająco dobra, z dobrą jakością plastiku i dobrą jakością obrazu, ale myślę, że brakuje jej w części oprogramowania, musisz ją ustawić, jak mieszkasz w Chinach, nie ma dodatków, takich jak ustawienie miejsca, w którym nie można uzyskać powiadomienia z ruchu (siatka) i nie można użyć rozpoznawania twarzy, jak trzeba za to zapłacić! Odtwarzanie obsługuje tylko prędkości x4 i x16. Przechowywanie w chmurze nie działa, ponieważ strona internetowa nie jest nawet dostępna! Timelapse to fajny tryb i możesz nagrywać Sunrise / Flowers / Clouds i ustawić czas nagrywania i czas wideo, po prostu musisz mieć wystarczająco dużą kartę SD zainstalowaną. I spray malowane mój z czarnym kolorze, jak to uczyni go bardziej ukradkiem. W zestawie z adapterem EU do gniazdka elektrycznego. Kupiłem go z kuponem i myślę, że warto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2023

    Injury-free. Region musi być ustawiony na Chiny, więc działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2022

    6x facher zoom Original work exelent z mi domu County china

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2022

    Otrzymałem zamówienie w ciągu 15 dni. Posiadam ponad 10 aparatów Xiaomi zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz, ale Xiaomi CW400 jest najlepszy zarówno pod względem rozdzielczości, jak i konstrukcji. Jest to produkt Będzie trwać z czasem i jestem bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2023

    Cześć. -. Czy jest jakiś sposób, aby ustawić kamerę do standardu europejskiego? Mówi, że może być używany tylko na rynku chińskim. Nie można go używać w aplikacji Xiaomi Home. Czy jest jakieś rozwiązanie? Dziękuję za odpowiedź.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2023

    dobry aparat, cena jest mała do wysokiej, masz również zasilanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2023

    działa idealnie zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2023

    To działa ok. Bardzo trudne do skonfigurowania z aplikacją. Musisz ustawić Chiny i odinstalować inne urządzenia xiaomi przed połączeniem z aplikacją. Nie na silny sygnał Wi-Fi. Musi być blisko punktu Wi-Fi. Nadal dobry zakup. Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2023

    Powinien być ustawiony na region Chin i działa, jeśli masz wiele urządzeń i byłeś w innym regionie do tej pory usuń i ponownie podłącz swoje urządzenia w regionie Chin i wszystko działa teoretycznie. Do tej pory próbowałem imilab EC5 w pomieszczeniu i skoczył ogromnie w porównaniu do śledzenia ruchu, dlatego kupiłem je ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2023

    Przybyło przed oczekiwaniem. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$30.69
    • US$43.99
    • US$20.99
    • US$169.99
    • US$119.99
    • US$62.99
    • US$31.99
    • US$49.99
    • US$62.99
    • US$53.99
    • US$28.99
    • US$37.99
    • US$36.99
    • US$206.99
    • US$14.99
    • US$32.99
    • US$28.99