Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(474)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(474)
    • 5 Star(456)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2020

    Zamówiłem podwójną wersję z myślą o zainstalowaniu jej w samolocie. Jednak może być również zainstalowany na dronie lub łodzi rybackiej. Testowałem po przybyciu z akumulatorem lipowym 2s, podczas gdy według specyfikacji może być podłączony do 6s lipo. Niestety konstrukcja nie ma połączenia z odbiornikiem, dzięki czemu może być włączana i wyłączana w miarę potrzeb. Podczas jego działania miganie jest niezwykle intensywne i naśladuje działanie świateł ksenonowych prawdziwego samolotu. Projekt kształtu L utrudnia zainstalowanie blisko końcówek skrzydeł samolotu, ale raczej pod końcówkami skrzydła. Wydaje się być to projekt i konstrukcja dobrej jakości podelementów. Musi jednak udowodnić swoją niezawodność i wytrzymałość podczas długich godzin pracy. Po pierwszym wrażeniu otrzymuje 5 gwiazdek za jakość, działanie i cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Działają bardzo dobrze przymocować lipo od 2 do 6s ciała i bardzo silne i można zobaczyć bardzo dobrze nawet na dużej odległości. Dla modeli samolotów rc. Przesyłka do Włoch około miesiąca. Dziękuję!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Bardzo dziękuję. Przybywam idealnie. Dużo świecą. Są bardzo potężni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dopasowany do mojego sonicznego modela AR, mam dwa zestawy i przepuszczam je na 5v z FC Bardzo realna nawet na 2000 stóp w górę.. A o zmierzchu ogromne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Dostawa była w ciągu tygodnia wysyłka do Kanady Obraz pokazuje dwa światła stroboskopowe, typ mówi pojedynczy. Tylko jeden w paczce. Strobe jest super jasny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Bardzo dobry banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    Purchased the dual strobes. work great on a 2s lipo. Very bright and are truly visible on cloudy days from long distance. Very impressive at night. Has multiple uses besides RC aircraft and drones. Can be mounted to other things For lighting effects. Plug in your 2s lipo, and you're ready to go. Makes it very portable. I am the only boat on the lake that has a strobe light in addition to my night running lights.. Now, everyone at the dock wants one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2018

    Just like in most of the reviews these are absolutely fantastic. They're so bright I can't look at them even indirectly. I'll see how visible these will be on a plane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2018

    I don’t know how to set it up to my Tx to control it but I give it 100 of 100

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2017

    when i read these reviews i like to see statistics people find out when they use a product, then i compare them to what the description says, so here is what i found on this: It will flash with as low as 3.3volts and if you see uploaded pic its been flashing at the voltage shown using a 2 cell 7.4 volt lipo battery for the last hour when picture was taken. nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,569
    • Ft2,131
    • Ft4,264
    • Ft5,788
    • Ft12,799
    • Ft4,264
    • Ft3,959
    • Ft10,056
    • Ft4,569
    • Ft2,131
    • Ft4,874
    • Ft4,740
    • Ft5,788
    • Ft3,655
    • Ft3,959
    • Ft3,350
    • Ft14,933
    • Ft25,296