Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1636)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1636)
    • 5 Star(1592)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Sogian
    CL
    01/08/2018

    making the review as it arrive comes in a nice simple package you can tell that is made with good materials and worth the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    works wonderful. I charge my batteries way faster now

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Wygląda dobrze, ma wszystko, czego potrzebujesz, w tym fusible, kable są silikonowe. Ale jeszcze nie spróbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Very fast delivery, I ordered 2 and 1 of them came with a damaged connection, not a big issue, but maybe a better packing would be nice to protect the connection.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Przyszedł nietknięty i na wielkim kondycjam dokładnie tak, jak pokazuje sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Dobra jakość. zamówię jeszcze jeden z XT30.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Dostarczony szybko, towar pasuje. Radzę poprosić o miękkie opakowanie, aby złącza nie były uszkodzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Вещица отличная! Надо было сразу брать, чтобы по одному аккумулятору не заряжать ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Posiada pewne funkcje równoważenia do ładowania parallera i bezpiecznika dla bezpieczeństwa. Na końcu znajdują się otwory na 4mm bananową wtyczkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Super szybka dostawa trochę rozczarowany, że nie pochodzi z równowagi ołowiu, ale wysokiej jakości produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.39
    • US$135.99
    • US$28.86
    • US$26.44
    • US$42.72
    • US$98.89
    • US$95.99
    • US$40.41
    • US$18.39
    • US$65.99
    • US$110.39
    • US$20.78
    • US$33.48
    • US$9.23
    • US$55.99
    • US$73.59
    • US$57.99
    • US$54.72