Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2021

    Polecam produkt, Daje stabilną wydajność. W słoneczny listopadowy dzień Polski daje moc 78 W 19,6V. Kiedy chmury zakrywają słońce, moc spada do 20w. Pomiary zostały wykonane, gdy panel był wiszący na południowej poręczy balkonowej, więc nie był ustawiony w 100% prostopadle do Słońca. Bardzo podobają mi się dołączone adaptery i jakość panelu. Dziękuję za ten produkt. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Na otwartym słońcu mój smartfon ładuje się bez zużywania ani grosza prądu elektrycznego. Związany z zasilaczem tej samej marki pozwala na zasilanie i ładowanie wszystkich urządzeń, a także ładowanie baterii w dronie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    To jest dobry panel słoneczny o mocy 100W. W Niemczech, we wrześniu o godzinie 15:00 mam 35W z 15V 2A ładując moją elektrownię iMars PS-S70

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jak na razie wygląda dobrze, jeszcze tego nie testowałem. Jest wyposażony w wiele adapterów DC do zasilania różnych elektroniki i adapterów USB do ładowania telefonów, zasilania itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    very good. Usb 2 supports huawei super charge, so very recommended for owners of a huawei smartphone 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Bardzo przydatne i dobrze zbudowane. Nadal testuję, ale jak na razie działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    In prova! Sembra di buona fattura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dostałem go w 7 dni (do Włoch). To jest OK i wydaje się naprawdę dobry produkt...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Komórka dobrej jakości, specyfikacje wydają się dokładne, ponieważ daje reklamowane 5A w pełnym słońcu. Wyjście prądu stałego nie jest regulowane i przekracza reklamowane 18V, napięcie wyjściowe nie jest 22V, więc uważaj, jeśli chcesz zasilać coś z wyjścia prądu stałego, aby móc obsługiwać 22V. Dodałem więc regulator napięcia (konwerter Bucka) do wyjścia prądu stałego, aby ograniczyć napięcie wyjściowe bez obciążenia do 18V. Opaska na rzepy, kieszeń wyszła z szycia dopiero po 3 lub 4 otworach, ale to nie jest duży problem, że można go przykleić z powrotem, więc daję tylko 4 gwiazdki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Jest to dobry i uniwersalny produkt. Trzy odcinki są połączone równolegle, więc jeśli cień spadnie na jedną lub dwie części, nadal daje 2/3 lub 1/3 mocy. W słoneczny, wczesny wiosenny dzień (przy 20 °C, 650 W/m2) przy maksymalnym punkcie mocy (MPP) dostaję 75 W, co jest bardzo przyzwoite. Przewód jest dość cienki, więc dłuższy przewód 3 metry traci moc 5,7 W MPP 75 W, co stanowi około 10% mocy przy 100W. Zmodyfikowałem krótszy kabel z krokodyli, zastępując je złączkami MC4, tak aby zwykła mała ładowarka słoneczna MPPT mogła być przymocowana do bardziej wydajnego ładowania akumulatora samochodowego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40 125
    • Ft11 010
    • Ft103 344
    • Ft59 053
    • Ft18 925
    • Ft131 102
    • Ft83 298
    • Ft21 859
    • Ft33 920
    • Ft68 896
    • Ft7 863
    • Ft19 558
    • Ft31 134
    • Ft8 519
    • Ft17 788
    • Ft20 816
    • Ft9 830
    • Ft68 827