Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(647)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(647)
    • 5 Star(624)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    Świetny produkt, Xiaomi nigdy nie zawodzi.Kompaktowy i lekki jest łatwo transportowany wszędzie i ma praktycznie niewyczerpaną baterię. Odpowiednia moc do klasycznych zastosowań, takich jak montaż/ demontaż mebli, 200 obr./m., jest również wybór kierunku obrotu lub włączanie tylko białego światła LED. Bardzo przydatne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Doskonały mały, bezprzewodowy śrubokręt. Mały rozmiar, ale zapakuj wystarczająco, by odkręcić/odkręcić. Produkt jest starannie zapakowany we własną skrzynię wraz z kablem do ładowania i głowicami napędowymi. Wiertło jest wygodne w trzymaniu jak uchwyt na pistolet, a powierzchnia jest nieco niewyślizgła, więc świetnie, jeśli ktoś ma spocone dłonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Xiaomi Mijia MJDDLSD001QW jest przede wszystkim wystarczająco mocny i jest to najważniejszy powód, dla którego warto go kupić, ponieważ z przydatnym i raczej kieszonkowym produktem (m.in. jest sprzedawany z półszlachetną obudową z tkaniny bardzo wygodnych i o małych wymiarach: 16 x 16 x 6 cm) Możesz złożyć meble z Ikei i naprawić kuchnię w mgnieniu oka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Bardzo dobry produkt. Przede wszystkim wiąże się to z twardym futerałem bardzo dobrej jakości może do dobrej dla przypadku (!). Sam produkt ma miłe uczucie złapać i jest bardzo dobry, jeśli chodzi o pracę. Jest prostym elektrycznym śrubokrętem, a nie profesjonalistą. Pomoże Ci w większości przypadków dla pracy, które muszą być wykonane dla domu. Najbardziej podoba mi się szczegół, że można go ładować w smartfon ładowarce z typu c na końcu lub w banku mocy! Wiem, że firmy mają już produkty z typ C, ale używają własnych ładowarek. Ogólnie bardzo dobry produkt do kupienia bez zastanowienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Bardzo dobrze zapakowany produkt. Zgodnie z zapowiedzią. Polecam sprzedawcy. Przybyliście bardzo szybko do mojego miasta! Wykonałem już test, produkt zadziałał idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Bardzo dobrze gotowy produkt, jakość jest niezaprzeczalna. Do São Paulo dotarł w ciągu 16 dni (bieg). Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Idealnie, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    A good product for home DIY and wherever a small size is necessary when accessing screws. It is not suitable for more professional applications due to the lack of rotation speed control when pressing the spot, as well as the lack of gear ratios. For typical home needs it is great equipment. I would recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    To była najlepsza śruba, jaką kiedykolwiek kupiłem, jest bardzo ergonomiczna. Ona jest bardzo piękna nawet, końcowa nagroda, przybyła bardzo szybko, nie została opodatkowana, bardzo mi się podoba i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Παρά πολύ καλό εργαλείο για κάποιον που χρειάζεται κάτι τέτοιο, ελαφρύ δεν κουράζει στο χέρι κ είναι και πολύ όμορφο, δεν είναι για πολλά , πολλά άλλα για τις δουλειές σου μέσα στο σπίτι είναι μια χαρά Το παρήγγειλα από Κίνα κ ήρθε σε περίπου ένα μήνα Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.85
    • US$28.99
    • US$28.86
    • US$9.99
    • US$32.40
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$74.99
    • US$13.99
    • US$6.29
    • US$14.99
    • US$44.99
    • US$19.99
    • US$41.99
    • US$46.99
    • US$45.99
    • US$46.01
    • US$7.27