Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(536)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(536)
    • 5 Star(518)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    Świetny produkt, Xiaomi nigdy nie zawodzi.Kompaktowy i lekki jest łatwo transportowany wszędzie i ma praktycznie niewyczerpaną baterię. Odpowiednia moc do klasycznych zastosowań, takich jak montaż/ demontaż mebli, 200 obr./m., jest również wybór kierunku obrotu lub włączanie tylko białego światła LED. Bardzo przydatne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Doskonały mały, bezprzewodowy śrubokręt. Mały rozmiar, ale zapakuj wystarczająco, by odkręcić/odkręcić. Produkt jest starannie zapakowany we własną skrzynię wraz z kablem do ładowania i głowicami napędowymi. Wiertło jest wygodne w trzymaniu jak uchwyt na pistolet, a powierzchnia jest nieco niewyślizgła, więc świetnie, jeśli ktoś ma spocone dłonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Παρά πολύ καλό εργαλείο για κάποιον που χρειάζεται κάτι τέτοιο, ελαφρύ δεν κουράζει στο χέρι κ είναι και πολύ όμορφο, δεν είναι για πολλά , πολλά άλλα για τις δουλειές σου μέσα στο σπίτι είναι μια χαρά Το παρήγγειλα από Κίνα κ ήρθε σε περίπου ένα μήνα Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobra jakość i potężny śrubokręt. Radzę ci go kupić. Bardzo wytrzymała konstrukcja z metalowym korpusem, a konstrukcja jest zbyt ergonomiczna. Pojemność ładowania jest również szybka. Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    W końcu otrzymał zamówienie, jak pokazano na zdjęciu, musieli wysłać je po raz drugi, ponieważ pierwsze nie dotarło. Wygląda solidnie i solidnie, a to, co lubię, to podświetlany uchwyt bitowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    τέλειο ....αν και άργησε να το παραλάβω αρκετά. με αποζημίωσε με το παραπάνω ..........βλέπετε ελληνικά ταχυδρομεία είναι αυτά .....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Bardzo ładna, bardzo wygodna torba dołączona z futerałem wewnątrz do różnych wkładek do śrub. Solidny produkt i zintegrowane światło LED bardzo przydatne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przybył na czas, świetny projekt produktu naprawdę bardzo ładny, jestem bardziej niż zadowolony z zakupu! 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Szybka dostawa, bardzo dobra cena i bardzo dobry bezprzewodowy śrubokręt, lepszy niż Bosch IXO. wydajność ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Bardzo dobrze gotowy produkt, jakość jest niezaprzeczalna. Do São Paulo dotarł w ciągu 16 dni (bieg). Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 904
    • Ft15 367
    • Ft17 487
    • Ft26 711
    • Ft19 027
    • Ft1 581
    • Ft5 852
    • Ft13 904
    • Ft4 753
    • Ft12 440
    • Ft14 635
    • Ft12 671
    • Ft5 383
    • Ft11 404
    • Ft5 700
    • Ft9 502
    • Ft4 750
    • Ft4 750