Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    To przyszło dość szybko. I wydaje się być w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Proste do zainstalowania i przybyło w odpowiednim czasie. Idealny do pomieszczeń dla gadów i inkubatora diy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Idealnie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DaveKSA
    ZA
    14/01/2021

    To druga partia, którą zamówiłem tej jednostki, to są wersje 220v. Wcześniej zamówiłem i używałem modeli 12v amd wszystkie działały idealnie w moim wniosku. Jedyną prawdziwą różnicą pomiędzy jednostkami prądu stałego 12v a 220v jest to, że jednostki 220v są oceniane na znacznie większe obciążenie. Ponad wszystkie dobre wartości dla jednostki kontroli temperatury pieniądza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Proste do zainstalowania i przybyło w odpowiednim czasie. Idealny do pomieszczeń dla gadów i inkubatora diy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Świetny termostat, który możesz ustawić na taką temperaturę, jaką chcesz. Ten obsługuje 220v w miejscu i wyjściu tak szybko i łatwo zainstalować i ustawić. Do tej pory wszystkie, których używałem, były idealne. Dobra jakość jak na pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Znalazłem instrukcje łatwo na Google dla tego dokładnego modelu, jak ustawić, działa idealnie w moim programie(ceramiczny kontroler światła ciepła dla obudowy węża)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Ten kontroler jest odpowiedzią na wiele zastosowań, które wymagają stałej ustalonej temperatury. Minęły czasy, kiedy próbujesz znaleźć właściwy kontroler dla danego programu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Dobry, dokładny, niezawodny i prosty w użyciu system kontroli temperatury. Polecam to. Dobry czas wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    easy to set up and works very well. Use on 220v mini extraction fans to reduce room temperatures.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.89
    • US$9.19
    • US$19.62
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$7.99
    • US$17.31
    • US$5.74
    • US$17.31
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$11.49
    • US$11.99
    • US$10.34
    • US$14.94
    • US$104.99
    • US$29.76