Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(170)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    Produkt jest produktem, który zareaguje na potrzeby w punkcie ceny/wydajności. Nie zapłaciłem cła, bo wykupiłem ubezpieczenie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Świetny Android TV Box, świetny procesor Amplogic S905X4 64bit, 4Gb RAM i OS Android 11. Wszystko działa świetnie, filmy, programy telewizyjne, programy telewizyjne, gry, gry, przeglądanie w Internecie przez chrom lub Mozilla, wszystko jest super. Jest dobrze wykonany z materiałów przeciw przegrzaniu. Ładne i przyzwoite oświetlenie ledowe na dolnej stronie urządzenia, które można łatwo wyłączyć, jeśli przeszkadza Tylko jeden minus dla tego urządzenia i to nie ma paska nawigacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bardzo dobry TV box, świetny, mocny procesor Alogic S905X4, świetna jakość wideo i audio, świetna jakość, doskonała do gier, KODI działa idealnie z tonami filmów, tv chanells i innych programów multimedialnych. Świetne dla iptv poprzez STB Emu Apk. ZAMKNIĘTE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Produkt spełnia oczekiwania szybkiego urządzenia do gry Proponuję wybrać kupon AB.. Na początku może się wydawać trochę nudne z kontrolowaniem ładunku ARAS. Wziąłem pieniądze z ubezpieczenia, kiedy go kupiłem, a Bangood nie płacił nic poza podatkami i takimi tam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Bardzo dobry TV box, szybki, gładki i płynny, świetny dla iptv i kodi. Jest też świetny do gier. Wady: brak paska nawigacji i ograniczony sklep z zabawami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Arrived 14/2/2022. Excellent condition. All as expected. WELL-DONE Banggood!!! Next comment when I plug it in.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Kolejność przyszła po długim czasie, Netflix SD jest monitorowany, inne funkcje są bardzo udane i szybkie urządzenie,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Produkt wygląda pięknie dotarł bezpiecznie w ciągu 10 dni Zobaczę, co pokazuje w czasie wykonania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Naprawdę szybkie android box, cpu są naprawdę potężne. Mam kilka skarg na system, mam nadzieję, że otrzyma kilka aktualizacji i krótki czas. Nie można uśpić telewizora, za każdym razem, gdy klikniesz przycisk zasilania na pilocie, wyłącza się całkowicie i nie można zmienić funkcji przycisku. W każdym razie dam mu 5 gwiazdek, ponieważ jest tak szybki po H96 eith RK3318 cpu, które są OK, ale w porównaniu do tego jest to duża różnica.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Produkt przybył zaledwie 9 dni później bardzo ładne i wysokiej jakości urządzenie wziąłem szybkie ubezpieczenie celne nie dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$23.10
    • US$46.19
    • US$106.25
    • US$35.99
    • US$248.39
    • US$52.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$116.99
    • US$121.26
    • US$58.99
    • US$56.99
    • US$55.19
    • US$68.13
    • US$25.97
    • US$42.72
    • US$399.99