Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(374)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(374)
    • 5 Gwiazda(331)
    • 4 Gwiazda(20)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(8)
    • 1 Gwiazda(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2023

    Nagyon jó készülék. Akku sok használattal, telefonálásokkal, folyamatos vérnyomásméréssel is 5-8 nap. A kijelző nagyon szép, rengeteg letölthető, és egyéni hátlappal. Telefonáláskor a hang kifejezetten tiszta, és jól érthető. A kijelzőre viszont vigyázni kell, lekerekített élű, így könnyen karcolódik.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2023

    Szybka dostawa, bardzo dobry stosunek jakości do ceny, piękny zegarek!😊

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2023

    Podoba mi się, że mogę rozmawiać przez telefon bezpośrednio z zegarka, mając w zestawie mikrofon i głośniki, jestem bardzo wdzięczny za ewolucję Zeblaze. Podoba mi się, że mogę rozmawiać przez telefon bezpośrednio z zegarka, mając w zestawie mikrofon i głośniki, jestem bardzo wdzięczny za ewolucję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2023

    Przyjazd do Wielkiej Brytanii w zaledwie 11 dni! Byłem bardzo zadowolony z jakości zegarka z jasnym i jasnym ekranem. Oprogramowanie jest dobrze przemyślane i korzysta z aplikacji 'FitCloudPro' w telefonie, która jest bardzo wydajną i łatwą w obsłudze aplikacją. Byłem zaskoczony jakością dźwięku z głośnika zegarka, który był doskonały. Żywotność baterii była również zaskakująca, zużywając tylko 60% w ciągu 7 dni ciągłego użytkowania. Istnieje również dobry wybór rozsądnych tarcz zegarka. Szkoda, że nie jest bardzo odporny na wodę, tylko odporny na zachlapania - proszę nie pływać! Na zdjęciach zobaczysz, że zmieniłem silikonowy pasek do zegarka, ponieważ ich nie lubię. Mam około 30 innych inteligentnych zegarków i za cenę tego Zeblaze jest okazja. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2023

    Świetny wyświetlacz i jasne. Menu jest średnio dobre. Bateria ma problem z czasem trwania. Wreszcie aplikacja wymaga pilnej aktualizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2023

    Byłam u lekarza przez niego. Piękna i efektywna. Przybył bardzo szybko. Wkrótce zmieniam bransoletkę, bo zapomniałam wybrać taką, którą chciałam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2023

    Zegar jest piękny. Ma wygląd premium. Nie możesz odpowiadać na wiadomości, to jedyny minus. Jestem szczęśliwy z wyjątkiem. przybył w ciągu 10 dni pocztą bezpośrednią do Turcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2023

    Przybył w ciągu 13 dni. To bardzo ładne, wyrafinowane urządzenie, z wieloma funkcjami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2023

    Zeblaze Gtr 3 Pro wysokiej jakości smartwatch o klasycznym wyglądzie, który ma Hi-Fi Bluetooth Call, ekran ultra Amoled o wysokiej rozdzielczości (466x466) ze szkła Gorning & zawsze włączone tryby, z dobrą autonomią prawie 15 dni, zegarek fitness o cienkim nowoczesnym wyglądzie z aluminiowej koperty, jest idealny do aktywności sportowej, obejmuje szeroki zakres sportów, obsługuje również powiadomienia, ma kontrolę muzyki, prognozę pogody, monitorowanie snu i oczywiście monitorowanie tętna, ciśnienia, tlenu. Możesz również dostosować zegarek do swojego gustu, ponieważ ma ponad 300 tarcz zegarka. Reszta jest tym, o co prosisz! Kup to

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2023

    Rozczarowany, zegarek się nie włącza, nie ładuje, krótko mówiąc, nie wykazuje oznak życia. Nie zalecane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$79.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$39.99
    • US$9.99
    • US$56.99
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$32.99