Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(8)
    • 5 Gwiazda(7)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2023

    Bardzo premia za cenę! Kupiłbym go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2023

    Niesamowita klawiatura, piękna, wszystkie aluminium i sprawia, że pukanie, pukanie dźwięk lol!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2024

    Niesamowita jakość klawiatury w tej cenie. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2024

    Doskonała budżetowa klawiatura, ładny materiał, ładny dźwięk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2024

    Zostawiam wideo rozpakowywania, jeśli chcesz zobaczyć, jak przybyła klawiatura i co zawiera. https://youtu.be/x3e19UNrIvI Bardzo dobra klawiatura. Za to, ile kosztuje, to kradzież. Obudowa z aluminium, Bluetooth 5.0, jeśli się nie mylę. Połączenie 2,4 GHz i połączenie kablowe typu C. Jest to hotswap i szczerze mówiąc, nie widzę potrzeby modyfikowania czegokolwiek, ponieważ brzmi świetnie na zawartość pudełka. Zawiera fabrycznie wstępnie nasmarowane przełączniki, co pomaga w dźwięku. Szczerze polecam go do tej pory w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2024

    nieoczekiwana szybka dostawa w ciągu niespełna 2 tygodni, zdecydowanie można tu robić zakupy na banggood 👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2024

    Nice aluminium keyboard, very pretty sound and look, but the shipping was a bit longer than i would expect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2023

    Świetny stosunek jakości do ceny. Sprawa jest świetna. przełączniki są dobre, jeśli jesteś w liniowym, cichym, ale tylko trochę lekkim. Jedna gwiazda mniej dla klawiszy, nie tak pewny, że są to rzeczywiste PBT, połysk zaczął się po kilku tygodniach używania w spacji i innych klawiszach. Poza tym świetna klawiatura z doskonałym dźwiękiem, po wyjęciu z pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$118.99
    • US$96.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$34.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$89.99
    • US$50.99
    • US$85.99
    • US$99.99
    • US$51.99
    • US$72.99
    • US$49.99
    • US$79.99
    • US$99.99
    • US$55.99