Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(435)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(435)
    • 5 Star(393)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Te małe samochody są niesamowite! Kupiłem wóz z napędem i są szybkie! Kupiłem też gumowe opony i aluminiowe koła do samochodu dryfującego, bo bardziej lubię jeździć samochodami. W ten sposób mój syn i ja również będziemy się ścigać. Bardzo dobrze wykonane, aluminiowe podwozie i zaskakująco dobrze radzą sobie jak na ten rozmiar samochodu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Jest to fantastyczny mały samochód za pieniądze i zdecydowanie ma potencjał, aby pokonać Kyoshi Mini-Z na torze, jeśli śledzisz Bobrowe Hobby na YouTube. Musisz obejrzeć osiem filmów, które Beaver Hobby zrobił tylko dla tego podwozia. Samochód jest solidnym wykonawcą, po tym jak dostroi się do podwozia za pomocą wskazówek z kanału YouTube Beaver Hobby'ego. Nie pozwól, żeby strojenie podwozia odstraszyło cię od kupna tego. Każde podwozie musi wystroić się z pudełka, aby się ścigać i być konkurencyjne. Kupiłem Tamiya TA-07 pro, i potrzebował dużo tuningu, a nawet kilku poprawek. K969 i K989 to fenomenalne samochody do wyścigów w 1/28 skali z Mini-Z. Samochód jest również ze wszystkim, czego potrzebujesz, aby być gotowym do jazdy podwoziem. Moja paczka dotarła za niecałe dwa tygodnie, a mieszkam w Stanach, w Wisconsin.... I pochodzi prosto z Chin. Wszystkie paczki zostały zdezynfekowane przed wyjazdem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2015

    Nice looking, fast car. Generally speaking you get what you pay for. I broke one of the rear drive shafts after about 15 minutes, due to a combination of sheer speed, a small floor rug induced jump, soft tyres (on mini Q3 wheels, they fit) and the cars locked differentials. No big problem as I have the original shafts from my fully upgraded sinohobby mini Q3 going spare, which now has alloy shafts. So I used those. You could buy some mini Q3 shafts from Banggood or use alloy shafts for a mini z awd and put wire insulation packers into the diff cups, as I have. The wheels (needs tyres) and drive shafts from sinohobby mini Q3 fit this car. Hope this helps anyone with similar problems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    These cars are seriously impressive for the price. I don’t care for the stock hard plastic drift tires though. If you are considering ordering one you won’t be disappointed. Plenty of replacement parts as well as upgrades. The radio is better than what it could have been for this price range. I actually like the buttons for steering trim instead of a potentiometer. These are easy to trim and the wheels seem to stay aligned well. They are fast so a large empty floor is ideal unless you are drifting. I used to drive RadioShack Xmods years and years ago and I’ve been wanting something comparable to them and these are a great option if you don’t want to pay for a Mini Z and you can make them look like one. There are loads of videos on upgrades and mods as well. Their popularity makes them a great choice because there’s a lot of support online.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Doskonały mały samochód świetny w dryfowaniu jest z opon dryfujących on.Ładunek aktualizacji, aby uzyskać, które zdecydowanie idą w następnym wózku. Absolutnie kocham to i tak dzieci.Jest to również bardzo trudne do tej pory tylko minusem jest spinki do ciała są trochę fiddely. Cóż warte 50 euro dostanę trochę więcej na właściwe wyścigi dryfujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    To mój drugi samochód od tego producenta. Trochę podziwu, ale taktycznie w małych detalach. Właściwie jest tak wiele różnych produktów pro dla tych modeli, że można zastąpić wszystkie na Ulepszonych częściach. I to od samego początku było niesamowite ciało Aloy. Szalenie szybki, idealny do dryfowania. Najlepszy mały samochód na świecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    This small RC car is absolutely amazing. I will recommend to everyone who would like to start with RC drifting, do not would like to send 100+ USD and have small place for play. The build quality is stuning for this money. There are a lots of original upgrade parts available and there is also possible to use parts from same scale cars. You can also upgrade this smal beast with brushless motor and needed electronics. I enjoyed a ton of fun with this small guy :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2017

    Really nice car, after i had enough of drifting i converted it to normal RC grip tires, I put around the hard wheels the buggy tires so now it get a really nice grip. Also the servo arm has 2 positions i was on the lower hole, i changed for use the upper hole and now the car has a much more tied turn angle that give better maneuverability. I also adapted the 1100 mah battery from the A959 Rc Car 1/18 who give a crazy run time compared to the 400 mah. Here below the link for the tires if you want to get grip and turn it to a normal RC car : http://www.banggood.com/WLtoys-K989-53-128-Buggy-Rally-Tire-27_58_5-p-1018504.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Prosto z pudełka jest to niesamowity produkt, nie ma żadnych problemów w ogóle działa jak urok. Polecam to wszystkim początkującym - średnio wykwalifikowanym ludziom. Zastosowane materiały są bardzo dobrej jakości, a dodatkowo dodatkowe części zamienne i regulowane komponenty sprawiają, że jest to idealne. Dzięki szybkiemu spojrzeniu mogłem zobaczyć, że można go łatwo uaktualnić. Nie wspominając, że ten samochód jest szybki! Bardzo elastyczny, miał jeden problem, gdy próbowałem odwrócić i sterować w tym samym czasie (na przód działa dobrze), ale poza tym daję temu produkt 10/10. Dziękuję i mam nadzieję, że każdy, kto szuka tego i hop, to pomaga, ten produkt jest nie mózg. Nie będziesz tego żałowała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Śliczna mała rzecz, idzie ostro na drifting opon to przychodzi z. Kontroler pełnowymiarowy jest świetny...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$60.99
    • US$209.99
    • US$119.99
    • US$95.99
    • US$39.99
    • US$109.99
    • US$52.99
    • US$35.99
    • US$16.99
    • US$529.00
    • US$17.99
    • US$84.30
    • US$84.99
    • US$125.99
    • US$135.99
    • US$168.99
    • US$8.99