Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(615)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(615)
    • 5 Star(578)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2022

    Wow! How fast delivery for CZ! So much better than original wltoys plastic shocks. Easy to assembly and these can take some landings also without bottoming out. I ordered bright silver shocks for a959b and purple shocks for a979b and they look awesome! These are also cheaper than uruav ones but i think these are more worth of price :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dziękuję za produkt bardzo szczęśliwie przyjęty. Wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu i nie ma uszkodzeń na działce. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Niesamowite małe wstrząsy, udało mi się dopasować je do tyłu na moich zabawek Sg1603.. Trzeba było rozebrać i zmieścić na szybie 2- 3 mm dystansowy, aby go obniżyć, ale pasuje i jeździ brzoskwinią do prędkości jazdy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    shocks are nice, but a little to stiff I found. So stupid me I found out with the stock shocks you can fill with oil so I've just done that and they're working great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    przyszedł dość szybko i są dobrej jakości 2 przyszedł z oleju i 2 nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Łatwy do zainstalowania niezbędne do skorygowania poziomu oleju

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Jedyną rzeczą, która musi być wypełniona olejem. Przychodzą prawie pusto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Dobra jakość. idealnie pasuje do każdego jedzenia10. Wszystkie 4 miejsca bez oleju. Więc trzeba kupić dodatkowy olej do tego samochodu na małą skalę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Delivery to Poland from the Czech Republic - 7 days. Super fast. Unregistered shipment. High-quality shock absorbers. They will be used to replace the rear suspension of the MN40 model. The center distance of the holes is approx. 55 mm. @@ Dostawa do Polski z Czech - 7 dni. Super szybko. Przesyłka nierejestrowana. Doskonałej jakości amortyzatory. Będą zastosowane do wymiany tylnego zawieszenia modelu MN40. Rozstaw środków otworów ok. 55 mm.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2019

    I used these on a HS 18302 1/18 and they are a huge improvement! The stock springs made the truck bounce and skip causing loss of control but these have drastically improved handling on hard bumpy surfaces. You will sacrifice a small amount of ground clearance but the gain in control with worth it! My only regret is only buying 2.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$13.85
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$15.09
    • US$33.99
    • US$9.99
    • US$5.49
    • US$18.47
    • US$6.09
    • US$15.00
    • US$33.99
    • US$15.69
    • US$19.62
    • US$1.99
    • US$29.99
    • US$36.37
    • US$16.16