Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(279)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(279)
    • 5 Star(257)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Najlepsza wersja K989. W istocie jest to nadal K989, ale z innym ciałem. Podwozie, rozruszniki, koła, opony przyczepne są nadal takie same. Jednak istnieją pewne zmiany tu i tam, aby to najlepszy budżet 1/28 możliwe. Nowy nadajnik ma 0 stref odtwarzania lub martwy obszar w środku układu kierowniczego, kierownicy i, co najważniejsze, podwójne tempo, aby ograniczyć prędkość. Ale jest też zła wiadomość. To jest protokół 144001, więc nie działa z oryginalną serią K9. Ogólna jakość jest nadal taka sama. Nadal będziesz musiał sprawdzić i naprawić go tak jak wcześniej.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Przedmiot przybył przed oczekiwaną datą w bardzo dobrym stanie, samochód jest gotowy do pracy wszystko, czego potrzebujesz to 4 baterie AA dla kontrolera. Nie oczekiwał wiele od małego samochodu rc, ale był bardzo zaskoczony i pod wrażeniem, jego w pełni proporcjonalne i bardzo szybkie dla małego samochodu i można dostosować prędkość na kontrolera dla początkujących. Polecam ten samochód dla młodzieży, która dopiero weszła w hobby, ponieważ jest bardzo trwały i stosunek jakości do ceny. W przypadku filmów wideo proszę podświetlić https://youtu.be/MvLTksPNWsI i wkleić w przeglądarce.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Świetna mini wykroczenie, dobra robota ze światłami. Dywizjon jest miły i sztywny, mały, zabawny włóczęga. Niezły dotyk z tylnym dyfuzorem cieszy się, że przyniósł bardziej kompaktowy kontroler. Bardzo się cieszę, że go mam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Zapomniałem kupić więcej baterii, ponieważ nie było żadnej opcji. Zalety: bardzo szybki czas dostawy. Samo auto jest niesamowite. Wady: przyszedł z innym kontrolerem obrazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Super petite voiture avec un très gros moteur ! en intérieur ça va très vite ! La qualité est correcte, mais c’est très bon pour le prix. Je trouve que l’angle de braquage est un peu faible.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jury dostał to dla mojego chłopca na święta. Wygląda na małe przewinienie. Trochę się powaliłem i byłem zaskoczony, jak dobrze idzie. Doskonałe dla początkujących i dzieci. Grafika jest genialna i wygląda naprawdę fajnie ze wszystkimi światłami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Dobrze wykonane produktu model jest z ładne linii i ciężkie, a zamiast radia i minutowe i bardzo lekkie, ale w parze zrobimy piękne strzałki i biegi nie zaleca się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Top, wysoka jakość za cenę. Lepsze niż miniz, według mnie i kosztuje połowę. Bez względu na to, czy K989 czy to, uzyskać absolutne rekomendacje zakupu 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Ciężarówka Wltoys RC jest wyposażona w nadajnik, samochód, Lipo i ładowarkę. Również niektóre małe części zamienne. Jakość jest świetna, wszystko się kręci swobodnie. 😀👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Jestem wielkim fanem ciężarówki Barron, więc potrzebowałem tej wersji mini do mojej domowej zabawy. Kiedy na zewnątrz jest ciemno i zimno, prowadzę tylko tego malucha po domu. Dryfuje wszędzie. Zamówiłam plastikowe opony do driftu, aby uzyskać więcej kontroli bocznej. Prawdopodobnie zwolni silnik zbyt, ponieważ robi się gorąco!! Moc Lipo 2 jest standardowa, jak na jego rozmiar. Uważam, że światła są zbyt jasne, więc użyję trwałego markera, żeby je trochę przytępić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$19.59
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$154.99
    • US$7.99
    • US$19.09
    • US$192.04
    • US$139.99