Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Zalecane! Zamówiłam cały zestaw i ulepszyłam mój wltey 144001 whit silnik, RSG i kierownicę. I pasuje idealnie. Nadal używa lipo 2S 1500Ma, ale RSG radzi sobie z 120Amps i 2-4S lipo's. Obecnie prędkość maksymalna jest tak niska jak silnik magazynowy. Właśnie zamówiłem kartę programową wltoys, to nie było visibel na stronie tego zestawu produktów... Również nadajnik w tym zestawie wykonuje swoją pracę. FPV dodano już wcześniej, używając lipy drugiego zapasu. Dzięki Banggood!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    alors pris le kit complet pour upgrad la 144001 çà fonctionne parfaitement juste banggood faire attention au envoi svp juste trois plastiques qui protège l électronique et la télécommande c est risqué

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Szybko przyszło, produkt dobrej jakości, jestem zadowolony. Niestety servo jest uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    (Sprzedawca proszę odpowiedzieć) Otrzymałem to jakiś czas temu, ale dopiero co miałem czas, aby go zbudować, a serwo i ramię serwomechanizm nie pasują do złącza kulowego, więc co mam zrobić?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Przyleciał dzień przed planowanym terminem. Na odwrocie jest lista ustawień, ale trudno ją odczytać, nawet jeśli znaki są małe i powiększone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Jeszcze go nie używałem, ale jest tu szybciej z Chin do USA niż obiecana dostawa w ciągu 1 tygodnia w wysyłce na nowe wltoys

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Najlepszy serwis do wltoy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    To jest ładny serwo za pieniądze. Zepsułem serwo w moim 144001 i podrasowałem do tego. Jak na razie, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Działa bardzo łatwo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Kombinezon jak opisano, nie mogę się doczekać, aby przetestować go na drodze!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$13.99
    • US$12.69
    • US$70.99
    • US$10.59
    • US$22.99
    • US$10.38
    • US$49.12
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$15.00
    • US$122.42
    • US$12.99
    • US$48.50
    • US$6.99
    • US$90.08
    • US$98.99
    • US$99.89