Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(652)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(652)
    • 5 Star(610)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Produkt został w bardzo dobrym stanie do wykluczenia baterii, która jest zapalna i nie sądzę, że jest to wygodne w użyciu. Obsługa paczek bardzo dobrze, zawsze z przewodnikiem. Spróbuję w samochodach i powiem, co o nich myślę. Czekam na dostawcę, który pomoże mi z uszkodzoną baterią.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Samochód przybył szybko (1 tydzień) od kiedy kupiłem go z Hiszpanii. Ale mogłem przyjechać w dwa dni jak inny, który kupiłem, te GLS pozostawiają czasami wiele do życzenia. Baterie są oryginalne, wszystkie trzy są równe i działają dużo dłużej niż się spodziewałem. Jeśli używasz go w małej przestrzeni, gdzie nie bierzesz samochodu z pełną prędkością, to trwa to około 10-12 minut. Kupiłem go za 83€ z kuponem rabatowym 10% BGAFF10OFF

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Drugi zakup robię na tej platformie z PayPal i wszystko dobrze super bezpieczne, wózek z najlepszych tam jest pod względem korzyści kosztowej, dobre materiały budowlane, ponieważ praktycznie cały korpus jest aluminium, Pod względem prędkości jest super szybki, ponieważ zawiera silnik używany w większych skalach, ogólnie bardzo dobry zakup

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Po zakupie A959, pomyślałem, że spróbuję tego buggy'ego. Udało mi się to zdobyć po dobrej cenie i jedyne co mogę powiedzieć to... Nie mogę uwierzyć, ile kosztuje ten wóz za to, co dostaniesz. Mój miał 2 pasujące baterie LiPo w przeciwieństwie do niektórych innych recenzji. Muszę powiedzieć, że bardziej podoba mi się nadajnik, który jest z A959, ale ten nadal działa idealnie. Jeden szok był nieszczelny z pudełka, ale nie był to poważny problem. W porównaniu z 9X9, to prawdziwy krok w górę. To bardzo hobby i nie ma nic, co trzeba natychmiast uaktualnić. Silnik, z którym pochodzi jest więcej niż wystarczający, a czas pracy baterii jest dokładny. Mam czas pracy 7 minut na mojej pierwszej baterii, ale odcięcie napięcia zostawiło jedną komórkę na poziomie 2,98v, więc uważaj jak długo ją uruchomisz. Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem na podstawie innych recenzji i filmów YouTube było rozłożenie różnic. Mój miał tłuszcz nawet wewnątrz kubków, więc to może być coś, co zostało zaadresowane w fabryce od czasu tych recenzji. Usunąłem go i zastąpiłem cięższą ilością samochodowego tłuszczu, bo już je rozłożyłem. Z wyjątkiem jednego nieszczelnego wstrząsu, ilość i masa oleju wydawały się w porządku po małej regulacji gwintowania. W sumie muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem tego punktu cenowego i jeśli jesteś nowy w hobby, bardzo zachęcam tego buggy. Dodatkowe pieniądze są tego warte ponad 9X9. WLToys staje się naprawdę dobrym konkurentem na rynku RC, a nawet opakowanie staje się hobbystyczną oceną. Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Bardzo dobry samochód RC, wykonanie i wydajność cenowa są konsekwentnie top. Za cenę nic lepszego nie dostaniesz. Bardzo polecam. Super szybkie i terenowe odpowiednie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Otrzymałem wózek w około 25 dni i przekroczyłem wszystkie moje oczekiwania!!!To wysoki poziom, uwierz mi!!! Tylko od ciebie wyjść z pudełka już zdaje sobie sprawę z wagi jest TOP!!!!! Wersja 3 baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    To zapewnia niezłą zabawę. W tej cenie mamy w ręku RC, który nas zadowoli. Polecam nabyć baterię o większej pojemności, aby zabawa była jeszcze większa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Otrzymałem dziś oba moje samochody w idealnym stanie, nie zadrapania na pudełkach więcej samochodów, włożyłem baterie do obu samochodów, obracają się i poruszają się, jakby teraz natłuszczali biegi wypełniają wstrząsy i idą grać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Kolejne udane zamówienie, nie rozczarowuje 7 dni termin spełniony. Model ten bardzo dobrze osiągnięty dzięki cenie, uwzględnia jedynie prewencyjne utrzymanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Naprawdę pod wrażeniem tego samochodu WI 14001. Wymagało kilku poprawek w pudełku, jak palec u nogi itp. Przyjechał w mniej niż tydzień do południowej Walii. 5* wl zabawki i Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 152
    • Ft26 033
    • Ft28 455
    • Ft6 639
    • Ft2 794
    • Ft5 234
    • Ft17 859
    • Ft4 538
    • Ft4 844
    • Ft17 859
    • Ft31 785
    • Ft51 524
    • Ft13 923
    • Ft22 400
    • Ft16 073
    • Ft7 263
    • Ft41 473
    • Ft26 033