Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(839)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(839)
    • 5 Star(778)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Produkt został w bardzo dobrym stanie do wykluczenia baterii, która jest zapalna i nie sądzę, że jest to wygodne w użyciu. Obsługa paczek bardzo dobrze, zawsze z przewodnikiem. Spróbuję w samochodach i powiem, co o nich myślę. Czekam na dostawcę, który pomoże mi z uszkodzoną baterią.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Samochód przybył szybko (1 tydzień) od kiedy kupiłem go z Hiszpanii. Ale mogłem przyjechać w dwa dni jak inny, który kupiłem, te GLS pozostawiają czasami wiele do życzenia. Baterie są oryginalne, wszystkie trzy są równe i działają dużo dłużej niż się spodziewałem. Jeśli używasz go w małej przestrzeni, gdzie nie bierzesz samochodu z pełną prędkością, to trwa to około 10-12 minut. Kupiłem go za 83€ z kuponem rabatowym 10% BGAFF10OFF

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Po zakupie A959, pomyślałem, że spróbuję tego buggy'ego. Udało mi się to zdobyć po dobrej cenie i jedyne co mogę powiedzieć to... Nie mogę uwierzyć, ile kosztuje ten wóz za to, co dostaniesz. Mój miał 2 pasujące baterie LiPo w przeciwieństwie do niektórych innych recenzji. Muszę powiedzieć, że bardziej podoba mi się nadajnik, który jest z A959, ale ten nadal działa idealnie. Jeden szok był nieszczelny z pudełka, ale nie był to poważny problem. W porównaniu z 9X9, to prawdziwy krok w górę. To bardzo hobby i nie ma nic, co trzeba natychmiast uaktualnić. Silnik, z którym pochodzi jest więcej niż wystarczający, a czas pracy baterii jest dokładny. Mam czas pracy 7 minut na mojej pierwszej baterii, ale odcięcie napięcia zostawiło jedną komórkę na poziomie 2,98v, więc uważaj jak długo ją uruchomisz. Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem na podstawie innych recenzji i filmów YouTube było rozłożenie różnic. Mój miał tłuszcz nawet wewnątrz kubków, więc to może być coś, co zostało zaadresowane w fabryce od czasu tych recenzji. Usunąłem go i zastąpiłem cięższą ilością samochodowego tłuszczu, bo już je rozłożyłem. Z wyjątkiem jednego nieszczelnego wstrząsu, ilość i masa oleju wydawały się w porządku po małej regulacji gwintowania. W sumie muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem tego punktu cenowego i jeśli jesteś nowy w hobby, bardzo zachęcam tego buggy. Dodatkowe pieniądze są tego warte ponad 9X9. WLToys staje się naprawdę dobrym konkurentem na rynku RC, a nawet opakowanie staje się hobbystyczną oceną. Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Naprawdę, bo drugi dodatek baterii nie działa. Działa maksymalnie 5 minut, więc bateria orginalna w samochodzie daje mi 15 minut gry. To nie dobrze powiedzieć, że dwie baterie są takie same. Dodatkowa bateria jest mniejsza niż oryginalna w samochodzie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Sam samochód jest zabawny w prowadzeniu i materiały są dobre. Zdecydowanie sugeruję kupić tańszą wersję z tylko jedną baterią Li-Po 1500mAh: drugą baterią tej paczki jest Li- Ion (2x18650), która nie jest w stanie zarządzać obecnym pochłanianiem wymaganym przez esc i silnik. W moim przypadku przy pierwszym uruchomieniu plastikowa osłona spłonęła z powodu wysokiej temperatury osiąganej przez cienki metalowy staw. Przez to czas trwania Li-Ion 3000mAh jest dość podobny do 1500 mAh Li-Po

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Bardzo dobry wóz za tą cenę, dużo zabawy. Jest dość szybki i ma dobre sterowanie, a tanie części zamienne są dostępne. Zalecam zakup tańszej wersji baterii, a następnie kupić ulepszoną baterię, aby zwiększyć czas pracy. Obecnie używam 2200mah 35c 2s lipo, że dostałem za około 10 funtów. Jest nieco szybszy, i ma dłuższy czas działania(około 15min). Planuję kupić kolejny i przejść przez 2 paczki na jeden bieg. Można tam zmieścić nieco większy, o ile ma około 20 mm lub mniej wysokości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    Maszyna, która nie jest niczym innym niż zadziwiająca dla swojej mocy i ceny jak najbardziej słuszne. Świetnie zacząć od modelu, oczywiście używać go w szerokich zamiataniach od ścian. Wszystko może się przebić, biorąc pod uwagę jego moc można złamać kilka rąk. Mam już zakup 4 rezerwy z około 10 dolarów, zawsze może służyć. Co z dobrą zabawą jest uwagę na siłę nauczyć się używać go ostrożnie, aby można bawić się dłużej. Zapomniane wybrać model z 2 bateriami, więc można go używać im więcej czasu około 12/14 minut na baterii, tym więcej masz, tym lepiej będzie dla Ciebie.! Mam dwa w cenie, ale wezmę kolejny, jak tylko mogę, więc mogę się bawić poza drogą bez wyolbrzymiania nie chciałbym go od razu złamać;) Kup to, nie pożałujesz. Tłumaczenie angielskie Machina, która najmniej zaskakująca dla swojej mocy i jakościowo uczciwej ceny. Świetnie zacząć od modelu, oczywiście używać go w dużych przestrzeniach z dala od ścian mam wszystko, co może uderzyć, biorąc pod uwagę jego moc może złamać kilka ramion. Kupiłem już 4 z nich w rezerwie za jakieś 10 dolarów, zawsze mogą się przydać. Co mogę powiedzieć dobrą zabawą jest uwaga na siłę nauczyć się używać go ostrożnie, aby bawić się dłużej. Zapomniałem wybrać model z 2 bateriami, więc można go używać więcej czasu około 12/14 minut na baterii, im więcej masz tym lepiej będzie dla Ciebie.! Mam dwa w cenie, ale wezmę kolejny, jak tylko będę mógł, żebym mógł się bawić poza drogą bez przesady złamać go od razu;) Kup to, nie pożałujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Otrzymałem wózek w około 25 dni i przekroczyłem wszystkie moje oczekiwania!!!To wysoki poziom, uwierz mi!!! Tylko od ciebie wyjść z pudełka już zdaje sobie sprawę z wagi jest TOP!!!!! Wersja 3 baterii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Otrzymałem dziś oba moje samochody w idealnym stanie, nie zadrapania na pudełkach więcej samochodów, włożyłem baterie do obu samochodów, obracają się i poruszają się, jakby teraz natłuszczali biegi wypełniają wstrząsy i idą grać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Drugi zakup robię na tej platformie z PayPal i wszystko dobrze super bezpieczne, wózek z najlepszych tam jest pod względem korzyści kosztowej, dobre materiały budowlane, ponieważ praktycznie cały korpus jest aluminium, Pod względem prędkości jest super szybki, ponieważ zawiera silnik używany w większych skalach, ogólnie bardzo dobry zakup

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$95.99
    • US$75.99
    • US$128.19
    • US$21.93
    • US$13.99
    • US$66.99
    • US$15.99
    • US$65.99
    • US$54.99
    • US$286.99
    • US$12.99
    • US$125.99
    • US$60.99
    • US$157.99
    • US$35.99
    • US$22.99
    • US$67.99
    • US$160.69