Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2022

    Świetny stosunek ceny do jakości, dobre prowadzenie, dokładność w zakrętach, wystarczająca moc silnika... Czas wolny na torze brud / trawa 28m x 14m. Z mojej strony, pełna modyfikacja śrub ze stali nierdzewnej Torx, wymiana śrub 3x57, które utrzymują trójkąt przez 3x48 osi z zatkniętą wkładką i wzmocnieniem Stainless Chassis Protection Clog ....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2022

    Rekomendowane! Szybko i dobrze się trzyma. skacze dobrze, pręty opon będzie pop off nie złamać, dobre, ale frustrujące w czasie! trzeba 2 smaru różnic przed twardym walnięciem 👍🏽 ALLGOOD. Jeździj odpowiedzialnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Spodziewałem się, że przyjedzie w przyszłym tygodniu, to przyszło z zagranicy w około tydzień, wielka wysyłka! Dwie ważne rzeczy o tym buggy. #1 It JEST HEAVY: żaden koła nie będzie z tym facetem nawet z 3 i #2 Its długo: myślałeś, że 1/12 jest duży; poczekaj, aż zobaczysz to dziecko! Zabrałem ją na otwarty parking i testowałem na 2s: nie wydawała się zbyt szybka, ale to dlatego, że byłem na otwartej przestrzeni; Powóz w tej wielkości jechał szybko, ale nie mogłem powiedzieć, póki nie sprawdziłem jej na mojej ulicy. Postaw ją na trójce i stanie się rakietą! Silnik dość szybko robi się gorący, pomimo tego, że jest na nim duży upał, ale nie na tyle, aby zabrać gwiazdę z samochodu, która jest na zewnątrz samochodu, co sprawia, że jest to urządzenie, aby utrzymać pokrywę całkowicie odchodzące (to może drażnić niektórych ludzi) ), co mi odpowiada. Jeśli podobał Ci się 124017, będziesz cieszyć się tym buggy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2023

    Przyjechaliśmy w prawo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2023

    Wysokiej jakości buggy. Skala 1/10. ciężkie, ale łatwe do kontrolowania na ziemi i w powietrzu. łatwo jeden z najlepszych samochodów RC WLtoys. Bardzo szybko! 2s i 3s kompatybilny. Wiele opcji aktualizacji dostępnych ze względu na 100% kompatybilność z 104001.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2022

    2 nds Zakup dla osób z klubu, świetny stosunek / jakość cena.... Główny komentarz 16/10/2022

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2022

    Szybka wysyłka z CZ, produkt wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    W porównaniu z 124017 v2 z tym samym bezszczotkowym ustawieniem, jest to nieco wolniejsze (może 5/6mph). Oczywiście do większych rozmiarów i cięższej ogólnej konstrukcji. Ale moim zdaniem bardziej stabilna ze względu na rozmiar i wagę, co naprawdę lubię. Ogólnie zadowolony z zakupu, podobnie jak w przypadku 124017 v2, sprawdzanie wstrząsów dla oleju, sortowanie wyrównania i smarowanie dyfu jest koniecznością!! Różnice są o wiele łatwiejsze w tym modelu ze względu na to, że wystarczy usunąć 4 śruby z przodu i z tyłu, aby je usunąć, a następnie kolejne 4 śruby na każdej z nich. Szybka dostawa do Wielkiej Brytanii, około 2 tygodni, ale w tym również niewielkie opóźnienie w urzędzie celnym i Royal Mail początkowo sortowanie właściwego biura sortowania, a następnie przesył do niewłaściwego!? Najwyraźniej ze względu na dodatkową literę w adresie kodów kreskowych...polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2022

    Jest piękna, czwarta w klubie tak bardzo, że jesteśmy podbici

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2022

    naprawdę ogromny i świetny stosunek jakości do ceny!!!! ale amortyzatory do ładowania z oleju i smarów różnic rzadko... Więc uważaj!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$125.99
    • US$29.99
    • US$24.99
    • US$135.99
    • US$41.99
    • US$9.99
    • US$80.99
    • US$168.99
    • US$39.99
    • US$129.35