Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2017

    Seller claimed they did iBeacon. They do not. Build quality is crap. Had multiple versions of the product shipped. Just rubbish. Do not buy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2017

    The device seems to work well on initial testing. Although if I close the app on my phone it loses connection and starts beeping loudly. I will test more

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2017

    Пищит громко, немного нужно помучиться с подключением к телефону, у меня начало работать с приложением ISearching

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2018

    Unfortunately, I can not found a utility to work with this device. ITAG utility is not available. Can you suggest an application that works with this device?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2017

    Received

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2017

    Cuando lo empece a utilizar me mandaba alertas expontaneas, le cambie la bateria al dispositivo y ya funciona correctamente, muy util

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2017

    al momento non lo riesco a configurarlo ma provero' ancora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2016

    It's fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2016

    Llegó en el tiempo previsto me falta probarlo para ver si me puede servir como localizador para el dron

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2018

    Questo dispositivo non è riconosciuto dal mio smartphone. Le ho provate tutte anche installando app diverse da quella del codice qr riportato sulla scatole ma non si connette.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$15.55
    • US$21.99
    • US$7.08
    • US$13.99
    • US$39.79
    • US$18.99
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$5.98
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$8.31
    • US$6.54
    • US$10.38
    • US$41.57
    • US$7.48
    • US$9.99