Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2020

    Nagyon jó, elfér benne minden. Köszönöm!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Dobry produkt, 👍 przeciąć 1 mm za ciasno, trzeba zmusić, żeby wyciągnąć drona. Sprawa jest mocna, nie za duża na szczycie. Proste kartonowe opakowanie. Podkładka ma od wewnątrz pozwala na zachowanie Joysticks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Megausta dziękuję bardzo, to bardzo dobry produkt, Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dobra sprawa, ale wycięcie na fimi jest trochę za ciasne. Ale ten problem można rozwiązać. Umieścił nadajnik w dół, więc można zostawić kije.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Wysokiej jakości walizka do transportu fimi x8, wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Wydaje się być naprawdę dobrej jakości biorąc pod uwagę cenę, niestety otrzymałam złą i dlatego nie dam mu 5 gwiazdek, poza tym, jeśli dostaniesz ten, który zamówiłeś, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Bardzo dobra jakość, niestety, ma kilka spraw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Niezła sprawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Świetna torba. Dron idealnie pasuje do pilota, kabli, zasilania i dwóch dodatkowych baterii. Nosi się bardzo dobrze i jest wodoodporny. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przybyli punktualnie Niestety sprawa jest nieco napięta niż FIMI X8 SE (wersja z 2018 r.), więc będę musiał powiększyć nieco więcej przestrzeni dla drona i dla RC. W każdym razie to bardzo dobry produkt, chętnie kupiłem ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 936
    • Ft5 831
    • Ft11 167
    • Ft15 931
    • Ft2 207
    • Ft11 931
    • Ft10 570
    • Ft1 891
    • Ft5 209
    • Ft19 688
    • Ft4 736
    • Ft11 678
    • Ft9 111
    • Ft13 572
    • Ft2 548
    • Ft17 045
    • Ft26 517
    • Ft7 890