Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(27)
    • 5 Gwiazda(22)
    • 4 Gwiazda(5)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2019

    Realmente estou bem satisfeito. Muito bom!)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    very nice,everything in good condition

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    To było więcej 56 dni roboczych, aby przyjechać do Grecji. To było 6 dni więcej niż 50 dni roboczych. Nie płaciłem żadnych opłat, tak jak zamawiałem metodą Ralliway Shippimg. Bardzo okropna paczka. Pudełko kartonowe nie miało bąbelków ani innych materiałów ochronnych, dlatego plastikowa szklana ramka kasku ma zadrapania. Urządzenie Kuqibao K8 przyszło bez ładowarki. Posiada radio FM, Możesz wykonywać i odbierać połączenia i słuchać muzyki przez smartfon przez bluetooth. Dźwięki muzyki i głosu w rozmowach są bardzo wyraźne i silne. Ale kiedy ktoś nazywa cię dzwonkiem urządzenia bluetooth, które piszczy ci do ucha, jest bardzo niskie. To niszczy całą magię kasku, bo jeśli jesteś w drodze i ktoś cię wezwie, możesz nie usłyszeć tego dobrze. Jednak dla pieniędzy wartość jest dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Заказывал тип 4, прислали почему-то тип 8... Цвет другой. Непонятно. А так всё работает, качество хорошее, блютус работает, с телефоном законнектился без проблем. В принципе, некритично, но осадочек остался. И, как обычно, долгая доставка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Wygląd jest ładny, ale już miał dwie (2) śruby i zamek wykonany z tygodniowego plastiku. Nie mogę ufać w prawdziwej sytuacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Wartość dla twoich pieniędzy. Łagodny głos na Bluetooth mówi tylko po chińsku. Trochę pogłębiło przyciski prasowe Bluetooth... Każdy sposób, żebym mógł się tym cieszyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    nice item bebe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    good

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    Good product, the helm is lightweight and strong material. The bluetooth communication not tested yet only test for multimedia, not for basshead but only fair music for riding.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Very good quality. The sound is good. I'll try the helmet on a ride soon.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$95.85
    • US$37.38
    • US$322.99
    • US$15.99
    • US$24.24
    • US$8.99
    • US$5.63
    • US$11.58
    • US$14.94
    • US$56.34
    • US$42.54
    • US$20.78
    • US$15.99