Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2022

    To jest szybka dostawa. Niestety śmigło jest zepsute. Zrobiłem go z kleju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Banggood za każdym razem wydałem pieniądze z Banggood i Teraz Banggood Only! Pewnie bolało mnie sprawdzanie tropienia, i ku mojemu zaskoczeniu Król nieba siedział na zewnątrz w pudełku jak bez ochrony po prostu SkyKing oryginalne pudełko graficzne?? Samoloty!Dlaczego nie umieścić produktu w pudełku/worku, aby ktoś nie mógł powiedzieć, że czegoś brakuje, w zasadzie spróbować dostać się One na Banggood!Właśnie widziałem światło na ładowarce Powiedz mi NAJDAJ LATKĘ! Zamierzam zrobić wszystko, co w mojej mocy z tym pierwszym RG Glider/Push Airplane! Życz mi powodzenia Wszystko poszło bardzo dobrze! Patrząc na Wielkie Latanie, kto wie, jak to będzie trwać. Jedno jest pewne, że spotka się z ziemią zawsze zanim będę gotowy powstrzymać Latanie! Dziękuję ci Banggood za pomoc w trzymaniu życia w dłoni, panie, proszę bądź ze mną! Ludzie nie rozumieją, kiedy twoja praca jest dbanie o pacjenta Kiepskie zdrowie i płaca jest tylko uczucie zrozumienia jesteś kochany to trudno cieszyć się tego typu hobby! I ESSENTIAL RC UTUB kanał naprawdę powinien dostać. Kredyt na sprzedaż tego samolotu! Następnym razem wsadź to w coś plastikowego zapłaconego Dla tego pudełka! Szczerze to by ci pomogło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2020

    Tylko zabawny i stabilny samolot do latania... Chociaż „Stabalizowane 6G/3D" jest ładne, to naprawdę potrzebuje tego 4 kanału (dlatego dałem mu tylko 4 gwiazdki na całej planszy. Ale zabawnym projektem jest ulepszenie Brd Kontroli Lotu o XK A800 FC i zestaw serwetek do sterowania Aileron. Od dodania 4 kanału jest to mój „Daily Flyer" :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Doskonały samolot początkujących, rozbił go wielokrotnie bez uszkodzeń, po wyrównaniu linii, lata bardzo dobrze i stabilnie, nawet z wiatrem i na małym gazie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Wielkie dzięki 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Jest to bardzo ładny model RC, lekka waga, długi czas lotu leciałem tym samolotem do 14 minut, szybując.Kochać i polecać nowym lotnikom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Szybowiec jest bardzo dobry, ale kadłub rozbije się raz lub dwa razy. To nie to samo, ale to fajny szybowiec. Ale dowiedziałem się, dlaczego się rozbił. Ktoś ma radioodbiorcę, który może zakłócać wszystko, co może latać (tj. dron, helikopter, samolot itp.) w promieniu 1 mil od ich komputera, jeśli pobiorą go z aplikacji. Teraz nie podoba mi się pomysł, że to, co mi się przytrafiło, /(do 2 moich dronów i 2 moich szybowców) Dopiero co odebrałem. Więc jestem duchowo połączony i tam duchy, które szanuję powiedziały mi, gdzie znajduje się ta osoba, i nie miała mowy, więc próbowałem się z nią spotkać twarzą w twarz, ale nie odpowiedział. Wiedział, że się myli. On się wykpił i jak on nie mógł powiedzieć. Więc bądź ostrożny, że ich są te aplikacje. Że tacy ludzie są bardzo terroryści.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Received my parcel and opening found the propeller had broken . This was in my opinion a factory fault where the boss split - it is a push fit, and the prop fell off. This was replaced and the plane flew almost perfectly. With a few minor adjustments it now does fly perfectly. Very nice plane, easy to fly with the stabilisation in almost any wind conditions- not too strong wind though! Happy with my purchase - would recommend the plane and Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    届くのに時間がかかったが、無事に届きました。写真ではカメラも付いているようでしたが、実際には同封されていませんでした。 WLトイではなく、XKの送信機が入ってました。他の機体のものと、バインドできそうです。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    大きいため、操縦に安定性が有り良い。サーボがスティックを動かしていなくても、常に微動しているが、操作時は正しく反応する。何回か着陸時翼から落ちたため、翼が取れやすくなってしまったが、衝撃吸収していると思う。そのうち接着剤で固定しようと思う。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$93.99
    • US$160.99
    • US$69.90
    • US$155.91
    • US$268.84
    • US$188.99
    • US$109.99
    • US$129.99
    • US$139.99
    • US$91.99
    • US$79.99
    • US$69.99
    • US$258.90
    • US$91.23
    • US$241.49
    • US$39.99
    • US$105.99
    • US$13.99